به نام خدا - بخش تحلیل نودیها - عباس عراقچی قبل از اینکه برای توافق نهایی در وین عازم شودØŒ در یک مصاحبه تلویزیونیØŒ به برداشته شدن یکباره تحریم های اقتصادی که در توافق لوزان آمده است اشاره کرد و این را به عنوان یک اتفاق خوب در توافق نهایی مطرح کرد.
توضیحات فنی و تخصصی نبویان نماینده مجلس که کاملا از متن توافق لوزان برداشته شده :
(سایت نار خبر)این نماینده مجلس با اشاره به دستاورد ایران از لوزان افزود: ایران در برابر همه تعهداتی که می دهد( قلب راکتور اراک را نابود می کندØŒ زیر ساخت های چرخه هسته ای فردو را نابود می کندØŒ اجازه بازرسی های متنوع در هر زمان و هر مکانی می دهد و ...) تنها Û±Û° تا Û±Ûµ درصد تحریم ها برداشته می شود آن هم به شرط تایید اقدامات ایران و راستی آزمایی ایرانØŒ در واقع باز تحریم ها با هر بهانه ای بازگشت پذیر می شوند.
وی افزود: بخش اعظم تحریم ها که مربوط به مسائل غیر هسته ای است به حال خود باقی بوده و همه آنها در قطعنامه جدید می آید و از سوی دیگرØŒ برداشته شدن تحریم های مربوط به هسته ای نیز با قبول Û¸ مورد از Û±Û° مورد درخواست طرف غربی محقق خواهد شد و از سوی سوم نیز همین امر مشروط به انجام تعهدات کلیدی هسته ای ایران است.
حجت الاسلام نبویان شرح داد: ملت بزرگ ایران از سوی چهار دسته اتحادیه اروپاØŒ آمریکا (دستورات اجرایی رئیس جمهور و مصوبات کنگره) و شورای امنیت سازمان ملل تحریم شده است که این تحریم ها بر پایه چهار بهانه است: اول- بهانه هسته ای دوم- بهانه موشکی سوم- بهانه تروریسم( به ایران می گویند چرا مثل عربستان و اسراییل ضد تروریست نیستیØŸ) چهارم- بهانه حقوق بشر ( از رفتار رژیم صهیونیستی با مردم غزه و عربستان با مردم مظلوم یمن حقوق بشر را یاد بگیرØŸ).
ده‌ها فیلم و خبر وجود دارد که ار روی توافقنامه لوزان ثابت می‌کند که تحریم هایی که در لوزان قول داده شده بعد از مراحلی برداشته شود تقریبا تاثیری بر اقتصاد ندارد.
کارشناسان معتقدند اگر همه تحریم های اقتصادی هم برداشته شود تاثیر آن برÂ اقتصاد ایران خوش بینانه بیش از Û±Û° درصد نخواهد بود و این در حالیست که بیشتر همان ده درصد هم احتمالا به نفع قشر مرفه جامعه خواهد که اگر همه اش برای همه مردم باشد تاصیرش بسیار بسیار کم است.
اما چند سوال مطرح است :
الف - آیا بهتر نیست دولت کاملا توافقات را همانگونه که برای همگان قرائت شد شفاف و صریح برای مردم توضیح دهدØŸ
ب - آیا بهتر نیست به جای گره زدن همه چیز به مذاکرات که عملا با توجه به آمارهای کارشناسان تاثیری بر اقتصاد ندارد بر تولید داخلی و تکیه بر جوانان حساب باز کنیمØŸ
ج - آیا بهتر نیست جواب تحقیر ها و تهدید های دشمن را با تحقیر و تهدید بدهیم و با حفظ عزت مردم از مردم بخواهیم کمک کنند تا اقتصاد سرو سامانی بگیردØŸ
د- آیا بهتر نیست به جای توجه به پورشه سواران به مردم عادی کوچه بازار که سرمایه های ایران هستند و تولید کنندگان و کارآفرینان زحمت کش توجهی داشته باشیمØŸ
و...
💬 دیدگاهها (0 دیدگاه)
📝 ثبت دیدگاه جدید
✅ بدون نیاز به کد امنیتی
✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده میشود.