✍️ نویسنده: 9

نودیها:شهید مدافع حرم محسن حججی در آخرین وصیت‌های خود به همسرش گفت: خیلی دوست دارم تا روسفید شومØŒ حالا چه با شهادت و چه با لیاقت نوکریØŒ اما دلم می‌خواهد مؤثر باشمØŒ دعا کن تا شرمنده حضرت زینب (س) نباشم دعا کن تا در آنجا مفید باشم.

از اصفهانØŒ شهید مدافع حرم محسن حججی در آخرین وصیت‌های خود به همسرش گفت: سلام به همسر گلمØŒ راستش دیگر گوشی موبایلم شارژ نداردØŒ گفتم تا قبل از اینکه خاموش شود چند جمله باهات حرف بزنم.

وی افزود: زهرا جان خیلی دوست دارم و خوشحالم از اینکه من با تو ازدواج کردم! یادم می‌آید که در روز اول عقدمان بهت گفتم دوست دارم تا در ازدواج با تو به سعادت برسم و سعادت همان شهادت است که سرنوشت من با ازدواج با تو خیلی تغییر کرد.

شهید مدافع حرم محسن حججی در این پیام وصیت تصریح کرد: شغل خوبی پیدا کردمØŒ راه و روش خوبی پیدا کردمØŒ همه این اتفاقات را مدیون تو هستمØ› الآن قسمت شده تا دوباره برای نوکری حضرت زینب (س) برومØŒ نمی‌دانم این بار سرنوشت من به شهادت می‌رسد یا نه!

وی ادامه داد: خیلی دوست دارم تا روسفید شومØŒ حالا چه با شهادت و چه با لیاقت نوکریØŒ اما دلم می‌خواهد مؤثر باشمØŒ دعا کن تا شرمنده حضرت زینب (س) نباشم دعا کن تا در آنجا مفید باشم و بتوانم خدمتی به اسلام کنم و خدایی ناکرده نروم آنجا و چیزی بلد نباشم!

شهید حججی ابراز کرد: دعا کن تا نروم آنجا و ترس و دل‌بستگی بر من غلبه کندØŒ زهرا جان ازت می‌خواهم تا حلالم کنی اگر بدی کردمØŒ با اخلاقم تندی کردمØŒ اگر موقعی در زندگی نمک‌مان کم و زیاد شد اما خب زندگی قشنگی داشتیم و من واقعاÙ‹ راضی‌ام ازت.

وی اضافه کرد: هم از توØŒ هم از زندگی و هم از سرنوشتی که دارم راضی هستمØ› دلم می‌خواهد تا برایم دعا کنی تا روسفید شومØŒ هرچه خدا بخواهد! راضی‌ام به رضای خدا! اگر قسمتم شهادت بود که به آرزویم رسیدم اگر هم نبود می‌دونم صلاح خدا چیز دیگری است.

شهید مدافع حرم محسن حججی در ادامه این وصیت خود خطاب به همسر خود گفته است: فقط می‌خواهم حلالم کنیØŒ مواظب خودت و پسرم باش! مواظب پدر و مادرت باش! مواظب پدر و مادر من باشØŒ همیشه به آن‌ها سر بزن و با آن‌ها باش و به یاد من باش.

وی افزود: خلاصه خیلی مواظب خودتون باشید! پسرم را هم طوری تربیت کن که سرنوشتش هرچی شد به سعادت خاتم پیدا کند و بتواند سرباز امام زمان (عج) شود خیلی دلم می‌خواهد پسرم یک پاسدار یا یک روحانی شود اما انتخاب با خودشه هر طور که خودش دوست داشتØŒ فقط طوری تربیتش کن که در این جامعه سربازی برای امام زمان (عج) شود.

شهید حججی ابراز کرد: خیلی دوستتون دارمØŒ مواظب خودتون باشیدØŒ برایم دعا کنیدØŒ از طرف من هر کسی را که دیدید حلالیت بگیرید و بگویید محسن گفت اگر خوبی یا بدیØŒ کمی یا زیادیØŒ یه موقعی غیبتی کردم یا دلی را رنجاندم یا حرفی زدم خلاصه ببخشیدØ› انشا الله حرم حضرت زینب یا حرم حضرت رقیه (س) در بازار شام جاهایی که برای جنگ و نوکری می‌روم همیشه به یادتان هستم و دعایتان می‌کنم و دعا می‌کنم روزی سوریه آزاد شود و همتون به زیارت بیایید.

التماس دعا...خداحافظ...

فارس