✍️ نویسنده: 9
نودیها:کل جمعیت کشور در سال ١٣٩۵ به Ù§Ù© میلیون و ٩٢۶ هزار و Ù¢Ù§Ù  رسید که نسبت به سال ١٣٩٠ نزدیک به Û´ میلیون و Ù§Ù§Û¶ هزار نفر افزایش یافته است.
 
به گزارش ایسناØŒ امید علی پارسا - رئیس مرکز آمار ایران - در نشست خبری اعلام نتایج کلی سرشماری نفوس و مسکن سال ١٣٩۵ که امروز ٢٣ اسفند برگزار شدØŒ اظهار کرد: کل جمعیت کشور در سال ١٣٩۵ به Ù§Ù© میلیون و ٩٢۶ هزار و Ù¢Ù§Ù  رسید که نسبت به سال ١٣٩٠ نزدیک به Û´ میلیون و Ù§Ù§Û¶ هزار نفر افزایش یافته است.
 
وی افزود: همچنین تعداد خانوار ایرانی در سال ١٣٩۵ به Ù¢Û´ میلیون و ١٩۶ هزار و Ù£Ûµ رسیده است که نسبت به سال ١٣٩٠، Ù£ میلیون خانوار افزایش یافته است.
 
پارسا همچنین بیان کرد: طبق اطلاعات آخرین سرشماری تعداد خانوار شهری در سال ١٣٩۵ معادل ١٨ میلیون و ١٢۵ هزار خانوار بوده که نسبت به سال ١٣٩٠ به اندازه دو میلیون و ۶٩٨ هزار و Û¶Û´Ù  خانوار افزایش یافته است.
 
همچنین به گفته پارسا بعد خانوار در سال Û±Û³Û¹Û° معادل Û³.Ûµ درصد بود که با کاهش Û°.Û²- درصدی در سال Û±Û³Û¹Ûµ به Û³ رسید. بعد خانوار شهری نیز در سال Û±Û³Û¹Û°ØŒ Û³.Ûµ درصد بوده است که با Û°.Û²- درصدی در سال Û±Û³Û¹Ûµ به Û³.Û³ درصد رسیده است. بعد خانوار روستایی در سال Û±Û³Û¹Û°ØŒ Û³.Û· درصد بود که با تغییراتی معادل Û°.Û³ درصد به Û³.Û´ درصد رسیده است.
 
به گفته رئیس مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، Û´Û° میلیون و Û´Û¹Û¸ هزار و Û´Û´Û² مرد در کشور زندگی کرده‌اند که دو میلیون و ÛµÛ¹Û² هزار و Û·Û·Û³ نفر نسبت به سال Û±Û³Û¹Û° افزایش یافته است. تعداد زنان در سال Û±Û³Û¹Ûµ معادل Û³Û¹ میلیون و Û´Û²Û· هزار و Û¸Û²Û¸ نفر بوده‌اند که نسبت به سال Û±Û³Û¹Û°ØŒ Û² میلیون و Û±Û¸Û³ هزار و Û¸Û²Û¸ نفر افزایش یافته‌اند.
 
رئیس مرکز آمار ایران همچنین بیان کرد: نسبت جنسی در سال ١٣٩۵ به ١٠٣ رسیده و یک درصد از سال ١٣٩٠ افزایش یافته است.
 
او اضافه کرد: همچنین جمعیت ساکن در نقاط شهری از سال ١٣٩۵ معادل ÛµÙ© میلیون و Ù¡Û´Û¶ هزار و Ù¨Û´Ù§ نفر بوده است که نسبت به سال ١٣٩٠ معادل Ûµ میلیون و ۵٠٠ هزار و ١٨۶ نفر افزایش یافته است. جمعیت ساکن در نقاط روستایی ولی با کاهش محسوسی رو به رو بوده است. در سال ١٣٩۵ معادل ٢٠ میلیون و ٧٣٠ هزار و Û¶Ù¢Ûµ نفر ساکن در روستاها بوده‌اند که نسبت به سال ١٣٩٠ معادل Ù§Ù§Ù¢ هزار و ٣٨٣ نفر کاهش یافته است.
 
پارسا بیان کرد: همچنین نسبت روستانشینی جمعیت در سال ١٣٩۵ معادل Ù¢Ûµ.Ù© درصد رسیده است که منفی Ù¢.Ù§ درصد نسبت به سال ١٣٩٠ کاهش یافته است. نرخ رشد جمعیت در سال ١٣٩۵ به Ù¡.Ù¢Û´ درصد رسیده که نسبت به سال ١٣٩۵ صفر درصد افزایش داشته است.
رجا