یکی از نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که به داشتن و ایراد مواضع جنجالی شهرت یافتهØŒ در اقدامی تازه شماره تلفن یکی دیگر از نامزدهای این حزب را در یک سخنرانی برای همگان علنی کرد.
فعالیتهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی ادامه دارد که آنچه در حزب جمهوریخواه بیشتر خود را جلوه می‌دهدØŒ تعدد نامزدها است نامزدهایی که مواضع آنها در برخی موضوعات بسیار از هم دور است.
به گزارش پایگاه آمریکایی هیلØŒ در این بین «دونالد ترامپ» که پیشتر شخصیتی تلویزیونی بوده به دلیل برخی مواضع خاص و حمله به دیگر نامزدها از قبیل جب بوشØŒ لیندسی گراهام و برخی دیگر از اعضای ارشد حزب جمهوریخواه در مجلس سنا بیشتر از دیگران سر زبانها افتاده است.
وی پیشتر «جان‌مک‌کین» سناتور جمهوریخواه را مورد انتقاد شدید قرار داد. ترامپ در حالی که مک‌کین در آمریکا به «قهرمان جنگی و کهنه‌سرباز آمریکایی» شهت یافتهØŒ گفت که از نظر او اینچنین نیست.
این اظهارنظر با مخالفت دوستان این سناتور جمهوریخواه در سنای آمریکا قرار گرفته و حتی کاخ سفید را هم به اتخاذ موضع در قبال این مساله واداشت. از جمله کسانی که به شدت به مواضع دونالد ترامپ انتقاد کردهØŒ لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه و نامزد انتخابات Û²Û°Û±Û¶ آمریکا است.
در واکنش به انتقادات شدید گراهامØŒ ترامپ در اقدامی جنجالی در یک سخنرانی انتخاباتی در جمع حامیانش شماره تلفن سناتور جمهوریخواه را برای همگان خواند و از مخاطبان خواست به گراهام تماس بگیرند.
دونالد ترامپ روز سه شنبه(دیروز) با بیان اینکه لیندسی گراهام یک بار برای اینکه در برنامه شبکه فاکس نیوز حضور یابدØŒ با او تماس گرفته و شماره خود را داده گفت: «خیلی خارق‌العاده است که او اصلا یک فرد هوشمندی به نظر نمی‌رسد. از نظر من او فرد هوشمندی نیست».
وی افزود: «این کسی نیست که Û´ سال قبل به من زنگ زده بودØŸ بله اوØŒ لیندسی گراهام Û³ یا Û´ سال قبل به من زنگ زد و من حتی او را نمیشناختم».
در واکنش به این اقدامØŒ مشاور لیندسی گراهام ضمن انتقاد شدید از اظهارات دونالد ترامپ تایید کرد که شماره‌ای که وی برای همه خواندØŒ شماره تلفن همراه سناتور و نامزد انتخابات Û²Û°Û±Û¶ بوده است.
💬 دیدگاهها (0 دیدگاه)
📝 ثبت دیدگاه جدید
✅ بدون نیاز به کد امنیتی
✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده میشود.