ØŒ در بیانیه پایانی دومین نشست کارشناسی مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی ایران آمده است:
«تندرستی و سلامت بزرگترین هدیه خداوند به انسان است .حکیمان و پزشکان از دیر باز وظیفه پاسداشت و مراقبت از سلامتی انسان را به عهده داشته اند و به همین دلیلØŒ شغل طبابت امری مقدس تلقی شده  است. جامعه پزشکی ایران همواره با خدمت رسانی به مردم و جلب اعتماد ایشان جزØ¡ گروههای مرجع و موثر قرار داشته است. بدون شک مردم ما نقش این قشرخدوم را در تمامی عرصه های اجتماعی و برهه های تاریخی خصوصاÙ‹ دفاع Û¸ ساله فراموش نخواهند کرد.
مسئولین عالی مقام کشور  به خوبی واقفند که شکاف بین لایه های اجتماعی و اقشارمردم و بدبین شدن ایشان نسبت به هم امری خطرناک وخلاف امنیت کشور است. اگر به بهانه کوچکترین تخلفی تمام اعضای  قشر یا حرفه مورد تخطئه قرار گیرند و فضای افکار عمومی نسبت به ایشان بدبین گرددØŒ در آینده ای نزدیک این بدبینی فراگیر شده و همبستگی جامعه را مورد تهدید جدی قرار خواهد داد.
در همین راستا بر اعضای جامعه پزشکی لازم است که ضمن پاسداشت رسالت خود و بنا به سوگندی که یاد کرده اند ØŒ علاوه بر عمل به وظایف حرفه ای ØŒ از هر گونه گفتار و رفتاری که در فضای غبار آلود موجود تکدر خاطر مردم شریف میهن مان را باعث گردد ØŒ اجتناب کنند. تصحیح روابط در خانواده پزشکی ØŒ حفظ حقوق بیماران و همکارانØŒ پاسداشت شØ£ن ومنزلت بیماران در اشکال و عرصه های مختلف و عمل کردن به چارچوب های قانونی از جمله عواملی است که ضمن روشن کردن اذهان عمومی نسبت به جامعه پزشکیØŒ خشنودی خداوند را نیز به همراه خواهد داشت .
مجمعÂ ضمن تشکر ازحضور Â روسا و دبیران و اعضایÂ هیات مدیره تمام انجمن های علمی در دومین نشست نقطه نظرات ذیل راÂ اعلام می نماید:
Û±- گرچه نظارت بر کلیه امور پزشکی اعم از دولتی و خصوصی قانوناÙ‹ بعهده وزارت بهداشت ØŒ درمان و آموزش پزشکی است مجمع انجمن های گروه پزشکی در جهت کمک به این امر و پاک نگاه داشت حرفه و رسیدن به اهداف کلان آمادگی خود را در جهت همکاری با وزارت بهداشت ØŒ درمان و آموزش پزشکی و سازمان نظام پزشکی و حمایت از اکثریت پزشکان درستکار و تذکر به موارد محدود نامطلوب اعلام می دارد.
Û²- وزارت بهداشت ØŒ درمان و آموزش پزشکی در مورد نحوه هزینه کردن بودجه های تخصیص یافته به بخش سلامت و توجیه آن را بطور شفاف اطلاع رسانی کند.
Û³-انجمن ها آموزش اخلاق حرفه ای در نظام های آموزشی گروه پزشکی و رشته های وابسته را به عنوان یکیÂ از وظایف اصلی خود پیگیری می نمایند .
Û´- مجمع آمادگی خود را جهت حضور فعال و موثر در عرصه رسانه ای کشور و به تصویر کشانیدن ظرفیت های معنوی جامعه پزشکی با نمایش اخلاق و رفتار حکیمانه اساتید و صاحب نظران اعلام می نماید.
Ûµ-مجمع بر حضور گسترده انجمن ها در خدمات اجتماعی و فعالیت های نیکوکارانه مردمی تاکید دارد.
Û¶-مجمع انجمن ها آمادگی مشارکت نظام‌مند در ساختار نظام ارجاعØŒ, سطح بندی خدمات پزشکی و تدوین راهنمای درمانی بالینی (گاید لاین) را دارد.
Û·- استفاده از ظرفیت مجمع انجمن های علمی گروه پزشکی در تدوین برنامه های راهبردی کلان نظام سلامت در حوزه های آموزشی اجرایی و نظارتی می تواند سببÂ تقویت ارتباط درونی نظام سلامتÂ با مردم و نیازهای بهداشتی درمانی کشور باشد.
Û¸- مجمع انجمن های علمی آمادگی خود را به عنوان مرجع کارشناسی جهت اعلام نظر مشورتی در بهبود فرایند تهیه و توزیع تجهیزات تخصصی پزشکی ودارویی و بهره وری مناسب در این زمینه اعلام می دارد
Û¹- مجمع انجمن ها خواستار توجه ویژه به نقش اساتید علوم پایه و پیراپزشکی و سایر همکاران  جامعه پزشکی از جمله دستیاران و پرستاران شریف درطرح تحول نظام سلامت است.»
انتهای پیام/
💬 دیدگاهها (0 دیدگاه)
📝 ثبت دیدگاه جدید
✅ بدون نیاز به کد امنیتی
✅ دیدگاه شما پس از تایید مدیر نمایش داده میشود.