✍️ نویسنده: islammoviead
🏷️ دسته: 191
📊 بازدید: 142

اخبار

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از طراحی اپلیکیشن ایرانی pars app خبر داد و گفت: طراحی چنین برنامه‌ای بالاخص در مرحله ایمن‌سازیØŒ تاکنون در کشور بی‌سابقه بوده و امیدواریم تا نیمه دوم سال 94 از این اپلیکیشن رونمایی شود.

 درادامه

مجید رضازاده در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)ØŒ تصریح کرد: در تلاش هستیم تا محتواهای مربوط به سلامت روانیØŒ جسمیØŒ اجتماعی و ... را که در حال حاضر از طریق کتابØŒ کلاسØŒ کارگاه‌ها و ... ارائه می‌شودØŒ وارد این برنامه کنیم و در گروه‌ها جهت محتواسازی منتشر کنیم.

وی در این‌باره ادامه داد: در تلاش هستیم نسخه وبØŒ اندروید و سپس IOS این اپلیکیشن را به تدریج طراحی و اجرا کنیم.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه این اپلیکیشن در حال حاضر در مرحله طراحی قرار دارد و ظاهرØŒ محیط کاربری و امکانات آن به صورت DEMO (نسخه نمایشی) درآمده استØŒ افزود: یکی از بخش‌های این برنامه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار استØŒ امنیت آن است. در حال حاضر از آنجا که سرور برنامه‌هایی چون وایبرØŒ واتس‌آپ و ... در داخل کشور نیستØŒ این نرم‌افزارها فاقد امنیت لازم هستند.

رضازاده ادامه داد: امکان هرگونه سوØ¡ استفاده اجتماعیØŒ فرهنگیØŒ اقتصادی و ... از کاربران توسط این برنامه‌ها وجود دارد و ما مطمئنیم حداقل سوØ¡ استفاده‌های اقتصادی از این برنامه‌ها صورت می‌گیرد.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی افزود: زمانی که چنین جمعیت میلیونی عضو یک شبکه اجتماعی باشند به راحتی می‌توان با آنالیز پیام‌های آنانØŒ ذائقه اقتصادی‌شان را شناخت و از آن استفاده کرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: افرادی که از این شبکه‌ها و اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند در واقع به راحتی اطلاعات خود را در اختیار صاحبان این سرور‌ها قرار می‌دهند و این اطلاعات تنها شامل اطلاعات شخصی نیست بلکه با آنالیز آنها می‌توان به ذائقه عمومی در امور مختلف پی برد.

رضازاده در ارتباط با امنیت اپلیکشن ایرانی pars app مدعی شد: یکی از محسنات اصلی و اساسی این برنامهØŒ امنیت بالای آن است به طوریکه درحال حاضر چند برابر هزینه تولید این برنامه برای امنیت آن هزینه شده است تا قابلیت هک نداشته باشد.

وی تصریح کرد: به مردم حق می‌دهیم که بنا به دلایل متعددی اعم از هک و ... به چنین برنامه‌ها یا شبکه‌های داخلی اعتماد نداشته باشند. به همین دلیل به تدریج سعی در اعتمادسازی داریم و از مردم درخواست اعتماد می‌کنیم اما هیچ اجباری برای قبولاندن این واقعیت نداریم بلکه از تمامی کسانی که این اپلیکیشن را مفید و کاربردی می‌دانند تقاضای حمایت خواهیم داشت.

رضازاده همچنین با تاکید بر اینکه این اپلیکیشن مطابق درخواست مخاطب طراحی و ساخته می‌شودØŒ عنوان کرد: برنامه‌هایی نظیر وایبرØŒ واتس‌آپ و غیره هرکدام از نظر کاربری دارای محدودیت‌هایی هستند. برای مثالØŒ در وایبر امکان ارسال پیام‌های بلندØŒ گروه‌های بیش از 100 نفرØŒ حذف پیام پس از ارسالØŒ حذف اعضای گروه توسط مدیر گروه و ... وجود ندارد اما تمام این موارد در pars app طراحی شده و در واقع سعی کرده‌ایم بهترین ویژگی‌های سایر اپلیکیشن‌ها را در کنار امکانات دیگر در این اپلیکیشن ایجاد کنیم. همچنین تلاش می‌کنیم بتوانیم امکانات را به نحوی طراحی کنیم تا از طریق کاربر قابلیت کنترل داشته باشند.

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی در خصوص نخستین گروه‌های مخاطب این اپلیکیشن اظهار کرد: در حال حاضر شبکه‌های واقعی زیادی نظیر شبکه «اترک» (انجمن توسعه رویکرد اجتماع‌محور در پیشگیری از اعتیاد) با 5000 عضو و جمعیت تحت پوشش حدود 13 میلیون نفرØŒ شبکه «همیاران» با 5000 تیم مستقر در محلات اقصی‌نقاط کشورØŒ جمعیت «مدرسین» که 500 مدرس ازدواج و خانواده عضو آن هستند و نیاز به ارائه آموزش‌های مستمر به متقاضیان و مراجعه‌کنندگان خود را دارندØŒ 1300 مرکز مشاوره و ... در بهزیستی حضور دارند که همگی آنها می‌توانند از نخستین کاربران این اپلیکیشن باشند.

وی تصریح کرد: پس از رونمایی از این برنامه به تمامی اعضای شبکه‌ها و گروه‌های واقعی خود اعلام خواهیم کرد که از طریق عضویت در این شبکه مجازی پیام‌های مربوط به سلامت روانیØŒ جسمی و ... همچنین پیام‌هایی در خصوص پیشگیری از معلولیتØŒ اعتیاد و ... را که تا پیش از این تنها از طریق کتابØŒ کلاسØŒ کارگاه‌ها و غیره ارائه می‌شدØŒ دریافت کنند.

رضازاده در پایان با ابراز اطمینان نسبت به اینکه این رویکرد با استقبال این گروه‌ها مواجه خواهد شد و می‌توانند اعضای دیگری را نیز به عضویت گروه‌های این برنامه در بیاورندØŒ اظهار کرد: قابلیت دانلود این برنامه برای علاقمندان در شبکه‌های مجازی و اینترنت قرار داده خواهد شد و تمامی کسانی که می‌خواهند سالم زندگی کنند نیز می‌توانند در آینده‌ای نزدیک از این اپلیکیشن استفاده کنند.