با ۱۱ ماده غذایی پایین‌آورنده «قند خون» آشنا شوید

اشتراک گذاری :

نودیها:برخی از مواد غذایی باعث کاهش سطح قند خون می‌شوند که در ادامه به بررسی این مواد غذایی می‌پردازیم.

پیاز و سیر باعث افزایش میزان انسولین خون می‌شوند، هر چقدر مصرف این مواد بیشتر باشد، قند خون بیشتر کاهش پیدا می‌کند.

شنبلیله باعث تحریک لوزالمعده برای ترشح انسولین می‌شود؛ با برگهای آن سوپ بپزید و با آب غوره میل کنید.

هر روز ۲۵ گرم اسفرزه را در آب سرد بریزید و خوب به هم بزنید و آن را دائم به جای آب خوردن، بنوشید.

عرق شنبلیله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزی دو قاشق غذاخوری به طور اختصاصی) برای کاهش قند خون مفیدند.

برای صبحانه از سیب و خیار و کاهو استفاده کنید.

بیماران می‌توانند از دم‌کرده دارچین به جای چای استفاده کنند که مفید است.

تسنیم

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 4

موسوی - مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

هشدار؛ آرایش جدید مافیای تراریخته

د آگوست 28 , 2017
نودیها:علی کرمی، استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله و متخصص رشته بیوتکنولوژی پزشکی، و فوق‌تخصص مهندسی ژنتیک و کاربردهای این رشته نسبت به تغییر آرایش و تحرکات جدید مافیای جهانی تراریخته در ایران هشدار داد. وی گفت: مافیای جهانی تراریخته و کمپانی‌های صهیونیستی برای سلطه بر جهان و کنترل مردم […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...