اوحدی:شناسایی پیکر قربانیان منا تا فردا پایان می یابد
سعید اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به روند شناسایی قربانیان ایرانی حادثه منا گفت: کار شناسایی پیکر قربانیان ایرانی حادثه منا تا فردا پایان می یابد و تشریفات قانونی ارسال پیکر ها انجام خواهد شد.
وی در ادامه افزد: کار شناسایی ۹۰ نفر از ۱۳۶ قربانی ایرانی حادثه منا در روز نخست حادثه توسط عوامل ما انجام گرفت و در حال حاضر کارهای قانونی و تشریفات در حال انجام است.
اوحدی تصریح کرد: عکس کسانی که قابل شناسایی نبودند در سالن های هتل های حجاج نصب شده است و از کاروان ها خواسته ایم تا نسبت به شناسایی آنان اقدام نمایند از این رو به نظر می رسد کار شناسایی تا فردا پایان یابد.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: هواپیمایی ها با شزکت هواپیمایی ماهان و هما انجام گرفته است و اعزام قربانیان جادثه منا و خانواده های آنان که درخواست بازگشت به ایران را دارند در دستور کار است.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
Related Images:
بازدیدها: 22