* یکی از راه های جدا کردن پوست سیر این است که قبل از پوست کردن، سیر را کمی گرم کنید تا راحت تر پوست آن کنده شود.
* هنگام تهیه پوره سیب زمینی، پس از آبکش کردن، سیب زمینی را به قابلمه داغ برگردانید و در آن را ببندید؛ این امر کمک می کند سیب زمینی خشک شود و کره و خامه را بهتر به خود جذب کند.
* برای پیشگیری از چسبیدن خمیر به وردنه آن را برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید.
* برای ماندگاری بیشتر دم فلفل سبز را قبل از قرار دادن در یخچال جدا کنید.
* هر چند بار نمک را در دستگاه آسیاب کنید تا تیغ های آسیاب کند نشود.
* برای تمیز کردن فر، مخلوطی از آب و جوش شیرین را به داخل آن بمالید و به مدت نیم ساعت روی درجه حرارت پایین قرار دهید تا راحت تر تمیز شود.
* در سوپی که خیلی شور شده است، یک سیب خام و پوست شده قرار دهید تا نمک اضافه سوپ جذب شود.
* در ظرف سوخته، مقداری پیاز خرد کنید و آب جوش در آن بریزید و پس از ۵ دقیقه تمیز کنید.