از سیر تا پیاز کدبانوگری

* یکی از راه های جدا کردن پوست سیر این است که قبل از پوست کردن، سیر را کمی گرم کنید تا راحت تر پوست آن کنده شود.

* هنگام تهیه پوره سیب زمینی، پس از آبکش کردن، سیب زمینی را به قابلمه داغ برگردانید و در آن را ببندید؛ این امر کمک می کند سیب زمینی خشک شود و کره و خامه را بهتر به خود جذب کند.

* برای پیشگیری از چسبیدن خمیر به وردنه آن را برای چند دقیقه در فریزر قرار دهید.

* برای ماندگاری بیشتر دم فلفل سبز را قبل از قرار دادن در یخچال جدا کنید.

* هر چند بار نمک را در دستگاه آسیاب کنید تا تیغ های آسیاب کند نشود.

* برای تمیز کردن فر، مخلوطی از آب و جوش شیرین را به داخل آن بمالید و به مدت نیم ساعت روی درجه حرارت پایین قرار دهید تا راحت تر تمیز شود.

* در سوپی که خیلی شور شده است، یک سیب خام و پوست شده قرار دهید تا نمک اضافه سوپ جذب شود.

* در ظرف سوخته، مقداری پیاز خرد کنید و آب جوش در آن بریزید و پس از ۵ دقیقه تمیز کنید.

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کلیپ جنجالی دعوای ظریف و کوچک زاده در مجلس

د مه 25 , 2015
      دانلود با حجم ۴ مگابایت

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...