نودیها:داریوش سجادی، از اصلاحطلبهای مقیم آمریکا در این باره نوشت: مصاحبه تشریفاتی رشیدپور با رئیسجمهور بدون مجامله، توهین به شعور مخاطب بود. نخستین دلیل اهانت آمیز بودن آن بیصلاحیتی مجری برنامه بود که معلوم نیست چرا باید تریبون رسانه ملی برای مصاحبه با رئیسجمهور یک کشور در اختیار فردی قرار گیرد که: اولا با الفبای سیاست و اقتصاد ناآشنا است و کمترین تبحر یا تخصصی در این رشته ندارد. ثانیا فاقد تسلط و تفطن به الزامات ژورنالیسم سیاسی در مقابل دوربین است.اما مهمتر از بیصلاحیتی مجری، محتوای برنامه بود که ماحصل آن را به اعتبار «دلدادگی مجری به میهمان» به یک رپرتاژ آگهی خستهکننده مبدل کرده بود.
در پایان این یادداشت آمده است: اگر حرفی برای گفتن ندارید چه لزومی به «خودزنی» دارید تا با شرکت در این واریتههای خستهکننده اعتبار متوقع از خود را با نازلترین بها به چوب حراج ببندند!؟
محمدعلی ابطحی، فعال سیاسی اصلاحطلب نیز نوشت: «مصاحبه رییس جمهور با کلی توقعی که ایجاد شده بود پایان یافت. متاسفانه سؤالات آقای رشیدپور متفاوت نبود. حتی نگذاشت طعم سخنرانیهای آزاد خود روحانی را داشته باشد.از سیاست داخلی وخارجی و حتی اقتصاد حرف مهمی پرسیده نشد و جواب هم طبعا داده نشد. کشور غرق در ناامیدی است. به مشکلات اخیراشاره نشد. کشور به مصاحبه دیگری احتیاج داشت.»
همچنین دبیر سیاسی روزنامه شرق هم در فضای مجازی بااشاره به مصاحبه رشیدپور با حسن روحانی، از دستاندرکاران این روزنامه عذرخواهی کرد که آنها را به خاطر «هیچ» تا آن وقت شب معطل کرد.
برخی کاربران شبکههای اجتماعی با توجه به اینکه رضا رشیدپور تخصصی در مسائل سیاسی و اقتصادی نداشت، از دفتر رئیسجمهور خواستند برای مصاحبه تلویزیونی آینده حسن روحانی، عادل فردوسی پور را انتخاب کند، چون او اگر در مسائل سیاسی بیبضاعت است حداقل در زمینه توپ و فوتبال بازی کردن، صرفاً اطلاعاتی دارد و شاید چند سؤال چالشی ورزشی از رئیسجمهور بپرسد!
تأکید مجری گفتوگو با رئیسجمهور بر خاص بودن گفتوگو و خود را نماینده جوانان و دانستن و بکارگیری چند باره «جسارتاً» پیش از هر سؤال، هدف اعتراض کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
مشرق