نودیها:روش دم کردن چای ایرانی با چای های خارجی کمی متفاوت است چون به چای های خارجی رنگ و عطر و اسانس شیمیایی خطرناک اضافه می کنند تا به نظر خوش رنگ و طعم و عطر جلوه دهند در حالی که طبیعی نیستند و اگر چند ساعت بمانند سیاه می شود.
چای ایرانی چون کاملا طبیعی است زمان بیشتری برای دم کردن لازم دارد و چند ساعت بعد هم سیاه نمی شود.
برای دم کردن چای طبیعی ایرانی
دو پیمانه چای ( برای دو لیوان) داخل قوری ریخته با آب ولرم آن را شسته، آب را خارج کرده، ۲ تا ۵ دقیقه روی سماور یا چای ساز قرا دهید.
سپس آب جوش اضافه کرده ۱۵ دقیقه دیگر روی سماور یا چای ساز دم بکشد.
چای خوش طعم و رنگ و عطر ایرانی آماده است.
فقط چای ایرانی استفاده کنید
[hana-flv-player video=”http://duya.navadiha.ir/uploads/chay.flv” width=”400″ description=”” player=”4″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]
کانال سبک زندگی سالم