نودیها:مواد لازم برای ۳ نفر:
سبزی (شامل شنبلیله، تره و گشنیز ساطوری شده): ۲ پیمانه
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
تخممرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیبزمینی (اختیاری): ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینی و پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت، سبزی، تخم مرغ، نمک و فلفل ورز دهید.
اگر موادتان به سفتی مواد شامی نبود مقداری آرد به آن اضافه کنید و اگر زیادی سفت بود مقدار بیشتری تخم مرغ بزنید و کمی آب اضافه کنید.
تابه مناسبی را با روغن داغ کرده و کتلتها را در آن سرخ کنید.
نکات:
۱) استفاده از سیب زمینی در این شامی اختیاری است.
۲) می توانید ۲ تا ۳ عدد انار ترش را خوب سائیده با یک یا ۶ عدد خمیر کتلت که هنوز سرخ نشده مخلوط کنید. وقتی کتلتها برشته شد این مخلوط را در تابه سرخ کنید. در ظرفی که شامیهای سبز را بچینید و آن را در اطرافش بگذارید این سس ترش را خمس شامی سبز میگویند
۳) میتوانید از هر نوع سبزی دلخواه در این شامی استفاده کنید.
تبیان