Angry Birds پرندگانی که عملیات استشهادی را منحرف کردند

بازی – اخبار بازی
 
 
آیا بازی Angry Birds ، تشویق جوانان غربی به عملیات انتحاری نیست ؟
 
مشروح کامل در ادامه

در آخرین به روز رسانی وبلاگ «بروبچه‌های ارزشی» چنین آمده است:
 
نمی‌دانم بازی Angry Birds را بازی کرده‌اید یا نه. داستان پرندگانی است که خود را به سازه‌های مختلف می‌کوبند تا آن‌ها را تخریب کنند. سازه‌هایی که شبیه به ساختمان‌ها و اماکن مسکونی هستند و یا تجهیزات نظامی مثل انبار مهمات و تانک و… هستند. شما باید چند پرنده رو طوری پرتاب کنید که بتوانید آن‌ها را به طور کامل تخریب کنید. از‌‌ همان اولی که این بازی را دیدم به آن مشکوک شدم. این از آن پخش گسترده آن در اندروید و استقبال بی‌نظیر مخاطبان علی الخصوص مخاطب غربی به آن و بعد هم که نسخه PC آن منتشر شد. اگر دقیق‌تر فکر کنیم پی می‌بریم که چرا بازی ساز غربی به اینچنین سوژه‌ای بها می‌دهد.

اولین باری که انسان غربی با واژه انتحار مواجه شد، در هنگام جنگ جهانی دوم و وقتی بود که خلبان‌های ژاپنی (کامیکازه) با زدن هواپیماهای خود به کشتی‌های آمریکایی و فدا کردن جان خود آن‌ها را تخریب می‌کردند. البته این تفکر خلبانان ژاپنی از فرهنگ عجیب آن می‌آمد که در آن ژاپنی‌های آن زمان کشور ژاپن (یعنی: سرزمین آفتاب تابان) را خدای خود می‌پنداشتند و پادشاه را تجسم خدا می‌دانستند. به طوری که وقتی که بعد از جنایات هسته‌ای امریکا در هیروشیما و ناکازاکی پادشاه ژاپن پیمان تسلیم به قید و شرط ژاپن را می‌خواست به روی عرشه ناو آمریکایی ببرد، چندین هزار نفر بر اثر این ننگ، در جلوی کاخ پادشاه هاراگیری (خودکشی) کردند. این فرهنگ انتحار از سنت و تفکرات قدیم ژاپنی می‌آمد که هنوز از هم رگه‌هایی از خدا پنداشتن کشور در ژاپنی‌های مدرن شده وجود دارد. اما از وقتی که مدرنیزاسیون وارد ژاپن شد و ژاپن تبدیل شد به کشور مادی گرا و شیر بی‌یال و دم و اشکم و دیگر از آن تفکرات هم خبری نشد.
 
این تجربه در تاریخ بشر غربی و امریکایی به عنوان انتحار و خودکشی ثبت شد و در جهانی که روح نداشت دلیلی نداشت که انسان غربی برای شی، تفکر و عقیده‌ای دست به این نیستی بزند. تا اینکه به قول میشل فوکو (نظریه‌پرداز پست مدرنیسم) انقلاب اسلامی با رهبری خمینی «روحی شد برای این جهان بی‌روح». در این فضا بود که انسان دلیلی پیدا کرد که خود را در راه آرمان و اهدافش فدا کند و نیستی از جهان مادی را به امید زندگی سعادتمند در جهان اخروی به جان بخرد.
 
اولین بار به طور رسمی و گسترده با عملیات شهادت طلبانه حسین فهمیده این تفکر که در مواقع ضرورت می‌توان از جان خود برای دفاع از انقلاب اسلامی گذشت تبلیغ شد و امام هم با نامیدن حسین فهمیده به عنوان رهبر خود راه جدیدی برای انقلاب اسلامی در مقابل تهدیدات پیش روی خود گشود. این اقدام الگویی شد برای مقاومت اسلامی لبنان تا مشابه آن را هنگام اشغال لبنان توسط رژیم صهیونیستی و همراهی امریکا و فرانسه به کار بگیرد. یکی از اقدامات بر ضد رژیم صهیونیستی بود که موجب هلاکت ۱۴۱ نظامی صهیونیست شد و اقدامی دیگر علیه مقر چتربازان آمریکایی بود که باعث هلاکت ۲۴۱ کماندوی ارتش امریکا شد. اقدام بعدی بر علیه فرانسه بود که آن هم موجب هلاکت ده‌ها نظامی فرانسوی شد. این اقدامات بعد‌ها در سرزمین فلسطین و برعلیه رژیم اشغالگر ادامه پیدا کرد. از اینجا بود که وحشت به یکباره سر و پای سردمداران غربی و نظریه پردازان آن‌ها را گرفت و آن‌ها به فکر چاره اندیشی برای این مشکل شدند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند که اگر این گونه عملیات‌های شهادت طلبانه و در این سبک سیاق علیه مناقع غرب در این منطقه ادامه پیدا کند دیگر غرب باید برای همیشه قید حضور در این منطقه ثروتمند و با ارزش را بزند. بنابراین قدم به قدم شروع به اقداماتی علیه این نوع عملیات‌ها کردند.
 
اولین آن‌ها طبق سنت همیشگی انگلیس‌ها انحراف در این اقدام بود. آن‌ها با به وجود آوردن طالبان در افغانستان و پیوند زدن آن با دیگر دست نشانده‌های خود در القاعده و تحریک آن‌ها به مشابه این قبیل اقدامات شهادت طلبانه منتهی این دفعه بر ضد مسلمانان دیگر و شیعیان به چند هدف رسیدند.

اول: این اقدامات به نوعی انتقام از اسلام انقلابی بود که با همین وسیله ضربات سخت و دردآوری بر ضد آن‌ها وارد کرده بود که می‌توان اوج این اقدامات را در عملیات‌های انتحاری القاعده در عراق و برعلیه سایر مسلمانان جستجو کرد.

دوم: توانستند از این اقدامات که با هدایت خود غربی‌ها علیه خودشان انجام شد (مانند ۱۱ سپتامبر) استفاده کنند و چهره اسلام انقلابی را هم پیش انسان غربی و هم مسلمانان دیگر تخریب کنند و علاوه بر آن بهانه اشغال دو کشور مسلمان را بدست بیاورند.

و سومین فاز از این دست اقدامات، موضوعی است که این مطلب با آن شروع شد. حال بعد از اینکه دو اقدام اول را انجام دادند نوبت به آن می‌رسد که سردمداران غربی، خود انسان مادی گرا و رفاه طلب غربی را ترغیب به این کار منتهی بر علیه مسلمان بکنند.
 
در وهله اول صهیونیست‌ها به سراغ افسانه‌ای دروغین به اسم «ماسادا» رفتند و آن را میان جوانان خود ترویج کردند. این افسانه می‌گوید که زمانی قلعه‌ای فلسطین که گروهی از سربازان یهودی در آن تحت محاصره ارتش روم بودند وجود داشته و سربازان به جای اینکه تسلیم شوند دست به انتحار زدند و مرگ را بر زندگی ترجیح دادند.
 
اقدام بعدی هم توسط فیلم‌های هالیوودی و قهرمان سازی‌های پوشالی آن‌ها انجام شد که انسان غربی را شجاع و از جان گذشته نشان دادند تا به آن وسیله جوانان خود را به این قبیل اقدامات ترغیب کنند. اقدام بعدی و جدید‌ترین اقدام در حوزه بازی‌های رایانه ایست. بازی‌های رایانه‌ای را به حق می‌توان مواد مخدر عصر جدید نامید که ذهن و فکر جوانان را تباه کرده و از آنان بردگانی برای اربابان جنگ غربی می‌سازند.
 
از انبوه بازی‌های رایانه‌ای که در مورد جنگ ساخته شده می‌گذریم و ذهن خود را به بازی «پرندگان‌خشمگین» که درمورد اقدامات انتحاری است متوجه می‌کنیم. بسیار احتمال می‌دهم که این بازی در واقع برای تشویق جوانان غربی به انتحار است چرا که طی آن شما تشویق می‌شوید که با پرندگان که موجوداتی زنده هستند، به اماکن و ساختمان‌ها حمله و آن‌ها را تخریب کنید و در آینده نیز به احتمال بیشتر شما با سری بازی‌هایی از این دست مواجه خواهید بود که از موجودات دیگری که بیشتر شبیه انسان‌ها هستند به این ساختمان‌ها و اماکن حمله کنید.
 
جالب‌تر اینکه خبرگزاری مشرق دو عکس از سری جدید پرندگان خشمگین گذاشته است که در آن شما به کره‌ای آسمانی می‌روید که شکل آن شبیه نقشه ایران است و برجی را تخریب می‌کنید که شباهت بسیاری به برج میلاد دارد.

islammovie

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

دانلود آهنگ تیتراژ سریال تا رهایی برزو ارجمند

چ آوریل 8 , 2015
آهنگ تیتراژ پایانی سریال تا رهایی با صدای برزو ارجمند پخش آنلاین بارگیری صوت  

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...