هماهنگی اسراییل با مسکو درباره سوریه

0
اشتراک گذاری :

به نقل از سایت شبکه المیادین؛ سفر ناگهانی و سه ساعته بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مسکو برای دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه گمانه زنی های زیادی را در رسانه‌ها درباره این دیدار برانگیخته است.

 

 

بر پایه این گزارش؛ نیروی هوایی رژیم صهیونیستی قصد دارد با ارتش روسیه حاضر در سوریه پس از این هماهنگی کاملی داشته باشد تا برخورد بین دو طرف به حداقل برسد.

 
شبکه المیادین در ادامه به نقل از رسانه‌های اسرائیلی اعلام کرد: «نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به زودی خطوط قرمز اسرائیل در سوریه را به مسکو اعلام خواهد کرد.»

 

 

المیادین در ادامه افزود: «ارتش اسرائیل، اقدام به ایجاد ساز و کاری برای هماهنگی نیروی هوایی این رژیم با ارتش روسیه در سوریه کرده است. رژیم صهیونیستی تاکنون گاه و بیگاه به بهانه‌های واهی، چندین بار حریم هوایی سوریه را نقض کرده و در مواردی نیز اقدام به بمباران برخی مراکز نظامی کرده است.»

 

 

این شبکه لبنانی در ادامه اظهار داشت: «با مطرح شدن نقش پر رنگ روسیه و استقرار ابزارآلات جنگی و اعزام چندین هواپیمای روس به سوریه، اسرائیل از برخورد با روس‌ها در سوریه هراس دارد و از هم اکنون به دنبال هماهنگی با روسیه است.

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

بازدیدها: 11

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *