برای رفع زردی و تغییر رنگ دندانها توصیه می شود که از نمک، توت فرنگی، پرتقال، آبلیمو و سرکه یا کرفس و سیب استفاده شود.
حمید افراسیابی گفت: مصرف برخی نوشیدنی ها و غذاهای رنگی باعث تغییر رنگ دندان و زردشدن آن می شود.مثلا خوردن چای و قهوه از این نوع است.
وی ادامه داد: طب سنتی یکی از راههای که توصیه میکند استفاده از جوش شیرین است که می توان آن را روی دندان ها مالید.
این متخصص طب سنتی گفت: نمک، توت فرنگی، پرتقال، آبلیمو و سرکه برای پاکسازی و سفیدکردن دندان موثر است البته به صورت مکرر بهتر است انجام نشود چون ممکن است به مینای دندان آسیب وارد شود.
افراسیابی استفاده از پودر صمغ تباشیر را نیز مفید دانست و گفت: میوه و سبزی هایی مثل سیب و هویج نیز کاربرد دارد.همچنین جویدن برگهای مریم گلی یکی از بهترین روشهای طبیعی برای از بینبردن رنگ زرد دندانها است.
وی تصریح کرد: کرفس نیز دندانها را تمیز و سفید می کند.استفاده از پوست پرتقال و برگهای درخت برگ بو مانند سفید کننده طبیعی دندان عمل می کنند.
فارس