مواد لازم:
۱ بسته پاستای پاپیونی
۷ فنجان مرغ پخته خرد شده
۵ فنجان کرفس خرد شده
۲ فنجان گیلاس خشک
۱ فنجان پیازچه خرد شده
یک چهارم فنجان بادام خرد شده (برای تزیین)
مواد لازم برای سس:
۲۲۵ گرم ماست کم چرب
نصف فنجان سس مایونز کم کالری یا سس سالاد
۱ تا دو قاشق غذاخوری نعناع خرد شده تازه
یک تا یک و نیم قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل
طرز تهیه:
پاستا رو طبق دستوری روی بسته اش طبخ کرده و با آب سرد آبکشی کنین. در یه کاسه بزرگ، پاستا و دیگر مواد لازم سالاد رو با هم خوب مخلوط کنین.
حالا در یه کاسه دیگه، مواد لازم سس رو با هم ترکیب کنین. سس رو به سالاد اضافه کرده و هم بزنین. درب ظرف رو گذاشته و برای ۳ ساعت داخل یخچال بذارین تا خوب طعم دار بشه. درست قبل از سرو بادام رو روی سالاد بریزین.