مواد لازم: شکر: ۸۰۰ گرم، انجیر: یک کیلو، آبلیمو: یک قاشق غذاخوری، گلاب: ۲ قاشق غذاخوری، آب: یک لیوان. دستور و روش درست کردن این چاشنی خوشمزه که هم در سفره صبحانه میتوان از آن استفاده کرده و هم در سفرههای ناهار و شام، در ادامه آموزش داده شده.
ابتدا انجیرها را شسته و روی انجیرها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. بعد از جوش آمدن انجیرها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیرها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید. در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیرها نفوذ کند و مربا آماده شود. برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیرهای ریز و سبز استفاده کنید.
جام جم آنلاین
Related Images:
بازدیدها: 4