یک فوت کوزه‌گری ساده برای پخت حبوبات

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند.

برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید. صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده است. برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست آن کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.

منبع: جام جم آنلاین

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

اعتراف رسانه آمریکایی به جاسوسی در لوای بازرسی/بیزینس اینسایدر:حضور بازرسان در ایران فرصتی جدید برای جمع‌آوری اطلاعات است

چ مه 13 , 2015
وبگاه آمریکایی «بیزینس اینسایدر» در گزارشی تحت عنوان «خطر سیاسی شدن اطلاعات کسب شده از ایران بعد از توافق هسته‌ای» ضمن اشاره صریح بر لزوم بازرسی از تاسیسات هسته‌ای ایران برای جاسوسی، حفظ اطلاعات و عدم وارد شدن دستگاه‌های اطلاعاتی به بازی‌های سیاسی نوشت: اطلاعات محرمانه نقش فعالی را در […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...