کوچ بعد از تلگرام به پیام رسان‌های ایرانی یا خارجی است ؟

تعداد نرم افزاهای پیام رسانی در کشور هرچند در حال افزایش است اما مشترکان با کوچکترین اختلالی در یکی از نرم افزار های خارجی مورد استفاده خود،به سمت نرم افزار پیام رسانی خارجی دیگر می روند.

به گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران،این روزها با افزایش شبکه های اجتماعی به خصوص شبکه ها ونرم افزارهای اجتماعی موبایلی ،سرعت دسترسی انسان ها به اطلاعات در حال گسترش است و هر روز بر تعداد شبکه های اجتماعی موبایل افزوده می شود.

می توان گفت سرعت ایجاد و ورود شبکه های اجتماعی هم کم نیست چراکه درمدتی اندک پس از ورود یک نرم افزار موبایلی به نام وایبر و استقبال مشترکان تلفن همراه از این نرم افزار شاهد ورود نرم افزارهای دیگر در کشور شدیم و حال مشترکان تلفن همراه چنیدن نرم افزار پیام رسان مویایلی دارند و هر روز تعدادشان زیادتر می شود و شاید با توجه به رشد مشترکان این پیام رسان ها بود که موجب کندی سرعت نرم افزار وایبر شد و کم کم مشترکان این نرم افزار به نرم افزار پیام رسان دیگری به نام تلگرام مهاجرت کردند.

نرم افزاری که به گفته برخی مشترکان هرچند در داخل کشور تولید نشده اما تصور می کنند از امنیت کافی برخورد دار است و اظهار دارند که اطلاعات شخصی شان محفوظ می ماند اما اگر چه شاید این نرم افزار از دیگر نرم افزارها امن تر باشد اما از کشورهایی با آداب وفرهنگ متفاوتی وارد کشور شده است و سوالی که مطرح می شود این است که چرا چنین نرم افزارهایی با همین قابلیت ها را در داخل کشور نداریم؟

مسوولین ارتباطات بارها از وجود نرم افزارهای پیام رسان بومی در داخل کشور می گوید اما  با این وجود گرایش مشترکان موبایل به نرم افزارهای پیام رسان خارجی بیشتر است گویا نرم افزارهایی پیام رسان بومی ماننند بیسفون و …. که شاید همان کاربرد نرم افزارهای خارجی را دارند به خوبی از سوی مسوولین اطلاع رسانی نمی شود ودر حالی که بهتر است بسیاری از گروه های خبری و اطلاع رسانی در نرم افزارهای پیام رسان بومی خودمان تشکیل شود ،متاسفانه در بسیاری ازهمایش ها ابتدا از نرم افزارهای خارجی صحبت می کند که خود این عامل بر فرهنگ سازی استفاده از شبکه های پیام رسان داخلی تاثیر می گذارد.

هر چندتعداد نرم افزارهای پیام رسان موبایلی در داخل کشور در حال افزایش است اما با وجود کندی سرعت نرم افزار خارجی به نام تلگرام، مشترکان صحبتی از مهاجرت به نرم افزارهای ایرانی را ندارند و گویا با روند کندی سرعت تلگرام مشترکان نرم افزارهای خارجی به دنبال مهاجرت به یک نرم افزار خارجی دیگر هستند.

حال بهتر نیست کیفیت و سرعت اطلاع رسانی از نرم افزاهای پیام رسانی موبایلی جایگزین افزایش تولید نرم افزار های پیام رسان بومی شود تا این گونه مشترکان شبکه های اجتماعی موبایل از یک نرم افزار داخلی وقابل اطمینان استفاده کنند و دچار سردرگمی نشوند؟!

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

رحیم-مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

کلیپ مصاحبه با شاهدان عینی قربانگاه منا

د سپتامبر 28 , 2015
[hana-flv-player video=”http://duya.navadiha.ir/uploads/3616236-304.flv” width=”400″ description=”” player=”5″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /] بارگیری بر روی رایانه

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...