نودیها:یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران با اشاره به راهکارهای عملی برای حفظ سلامت زانوها گفت: افرادی که از مشکلات زانو رنج میبرند از حرکات سریع و تکرارشونده در هنگام ورزش اجتناب کنند.
محمدعلی زارعیان درباره راهکارهای حفظ سلامت زانوها اظهار کرد: تقویت عضلات اطراف زانو در حفظ سلامت زانو بسیار مؤثرند.
بهگفته وی این کار هم میتواند همراه با حرکت زانوها باشد و هم میتوان بدون حرکت دادن زانوها به تقویت این عضلات پرداخت چرا که در بیمارانی که دچار درد در زانوها یا مبتلای به “کندرومالاسی” هستند، تقویت عضلات باید بدون حرکت دادن زانوها باشد تا بیماری تشدید نشود.
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران افزود: افرادی که از مشکلات زانو رنج میبرند از حرکات سریع و تکرار شونده در هنگام ورزش اجتناب کنند و با پزشک یا فیزیوتراپیست مشورت کنند تا حرکات مفید بدون آسیب برای تقویت عضلات را به آنها بیاموزد.
برای حفظ سلامت زانوها عضلات مرکزی بدن باید تقویت شود
زارعیان تصریح کرد: تقویت عضلات شکم, کمر و لگن باعث حفظ توازن افراد در زمان فعالیت بدنی میشود و از این رو مانع آسیب به زانو در زمان فعالیت میشود؛ پیلاتس و یوگا ورزشهای خوبی برای تقویت این عضلات هستند.
وی ادامه داد: البته افراط در این ورزشها و عدم توجه به تفاوتهای مزاجی در زمان انجام این ورزشها، خود عاملی است بر ضعف و بروز آسیب در عضلات و مفاصل است و بسیار دیده شده بیماران خشک مزاجی که به دلیل افراط در ورزشهای مختلف، مبتلا به دردهای مزمن اسکلتی ـ عضلانی شدهاند.
برای حفظ سلامت زانوها,کشش قبل از نرمش ممنوع است
این دستیار تخصصی طب سنتی ایران متذکر شد: کشش قبل از نرمش ممنوع است گرچه انجام ورزشهای کششی بهصورت روزانه یا حداقل سه بار در هفته، از راههای مفید در تقویت عضلات اطراف زانوهاست اما انجام این کار قبل از گرم کردن عضلات، احتمال آسیب به زانوها را افزایش میدهد لذا ضروری است که قبل از انجام حرکات کششی با یک پیادهروی ملایم ۱۰ دقیقهای، مفاصل, لیگامانها و تاندونها را نرم کرد و سپس به حرکات کششی پرداخت.
زارعیان خاطرنشان کرد: ورزشهای خوب برای زانو، ورزشهایی هستند که باعث ایجاد سایش در زانوها نشوند؛ مثل پیادهروی ملایم، دوچرخهسواری، شنا کردن و ورزشهای کششی قدرتی است.
تسنیم
Related Images:
بازدیدها: 10