وقتی قلیان طب سنتی (بدون دود و آتش و تنباکو) می‌تواند برای سلامتی ریه‌ها مفید باشد!

اشتراک گذاری :

نودیها:دکتر نعمت‌الله مسعودی متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در خصوص استفاده از قلیان گفت: باید توجه داشت که استفاده از قلیان می‌تواند به گونه‌های متفاوتی انجام شود، به‌طوری‌که در مواقعی استفاده از آن به ضرر سلامت انسان و در مواقعی نیز می‌تواند برای بدن مفید باشد.

وی تصریح کرد: متأسفانه امروزه در قلیان‌ها از تنباکوهای میوه‌ای استفاده می‌شود که این موضوع می‌تواند به ریه و دستگاه گوارش انسان آسیب جدی برساند، همان‌طور که بسیاری از پزشکان و متخصصان می‌گویند که هر وعده استفاده از قلیان می‌تواند به اندازه ۱۰۰ نخ سیگار برای بدن مضر باشد.

این متخصص طب سنتی ادامه داد: اگر از قلیان به نحو صحیح استفاده شود، نه تنها ضرری به بدن انسان نمی‌رساند بلکه می‌تواند برای ریه‌ها مفید نیز باشد، به‌طوری که اگر در مخزن شیشه‌ای قلیان از عرق نعنا استفاده شود و بخارات آن وارد ریه‌ها شود، می‌تواند برای ریه مفید واقع شود.

مسعودی تصریح کرد: به توصیه متخصصان طب سنتی در مواقعی ترکیبات و عرقیات آرام‌بخش یا مقوی ریه در قلیان‌ها استفاده می‌شود، به‌طوری‌که به جای آب در شیشه قلیان، عرقیات نعنا یا سایر عرقیات آرام‌بخش را ریخته و بخار آن را استنشاق می‌کنیم.

وی در پایان گفت: باید توجه داشت که اگر فردی خواست از این روش برای تسکین یا آرام‌بخشی استفاده کند، نباید هیچ‌گونه تنباکویی در قلیان قرار دهد.

این متخصص طب سنتی گفت: متأسفانه امروزه قبح قلیان شکسته شده و همانطور که می‌بینید در بسیاری از خانواده‌ها استفاده از قلیان به یک امر عادی تبدیل شده است، به همین دلیل استفاده از این روش توسط متخصصان طب سنتی توصیه نمی‌شود

انجمن علمی طب سنتی

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 215

موسوی - مدیر اصلی

One thought on “وقتی قلیان طب سنتی (بدون دود و آتش و تنباکو) می‌تواند برای سلامتی ریه‌ها مفید باشد!

  1. یک سوال یعنی این عرقیجات داخل قلیان با استفاده از چه چیزی بخار میشود؟ اگه با استفاده از ذغال هست که خب باز مضر است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

لزوم استفاده متعادل از طعم‌ دهنده‌ها در طبخ غذا

ی آگوست 27 , 2017
نودیها:نعمت‌الله مسعودی متخصص طب سنتی گفت: هر چه غذا تازه‌تر و خوش‌طعم‌تر باشد بهتر و سریعتر جذب بدن شده و اعضای بدن می‌توانند از این ماده خوراکی استفاده بیشتری کنند. وی افزود: اما اگر غذا مانده، بدطعم و بدبو باشد هضم دیرتر اتفاق می‌افتد و اعضای بدن را خسته‌تر می‌کند. […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...