علائم آلرژی غذایی/ روش تشخیص آلرژی در کودکان

گفت: معمولاً اولین ماده غذایی که کودک به آن واکنش نشان می‌دهد پروتئین موجود در شیر است. وقتی کودک به شیر حساسیت دارد، باید با رژیم غذایی از یکسری مواد پرهیز و مواد دیگری را جایگزین آن شود. این حساسیت در بالغین بیشتر با خوردن مواد دریایی و بادام‌زمینی خود را نشان می‌دهد. علائم آلرژی‌زا به فاصله ۵ دقیقه الی ۲ ساعت بعد از مصرف مواد حساسیت‌زا خود را نشان می‌دهند.

وی افزود: علائم آلرژی‌های خفیف غذایی در کودکان به‌صورت اگزما، کهیر، حالت تهوع، اسهال و استفراغ که سبب بی‌وزنی بچه می‌شود و قرمزی دور لب، راش‌های پوستی، رگه‌های خون در مدفوع بروز می‌کنند.

شریعت یادآور شد: در آلرژی شدید علاوه بر یک عارضه پوستی یکی از ارگان‌های بدن کودک مثل دستگاه تنفس یا گوارش نیز درگیر می‌شود و به‌عنوان نمونه کودک علاوه بر اگزما دچار تنگی نفس یا حالت تهوع نیز می‌شود. آلرژی‌های شدید مثلاً در مواردی که با حالت تهوع و تنگی تنفس همراه باشد، می‌توانند منجر به مرگ فرد شوند.

وی گفت: از عواملی که در ایجاد آلرژی‌ها نقش دارند می‌توان به عامل ژنتیک، تغییر سبک زندگی و زندگی آپارتمان‌نشینی و عدم برخورد با نور آفتاب و کمبود ویتامین D که رابطه مستقیمی با ایجاد آلرژی‌های غذایی دارد و افزایش روزافزون آلاینده‌های هوا و افزودنی‌های غذایی اشاره کرد. همچنین استرس و عوامل عصبی باعث تشدید این بیماری می‌شود.

شریعت افزود: باید بین آلرژی غذایی و عدم تحمل غذایی تفاوت قائل شد. در عدم تحمل غذایی معمولاً فرد به خاطر مسائل آناتومی همچون تنگی روده دچار استفراغ می‌شود اما در آلرژی‌ها حتماً علائم پوستی نیز در فرد ظهور می‌کند.

وی افزود: معمولاً در آلرژی‌ها درمان دارویی خاصی تجویز نمی‌کنند و فقط پزشک با توصیه به پرهیزهای غذایی و آموزش در برخورد درست در مواقع بروز علائم خطر و آمپول‌های خود تزریقی در این موارد سعی در بهبود وضع بیمار می‌کند.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی گفت: برای تشخیص اینکه کودک دچار حساسیت‌های غذایی است یا خیر، باید در صورت مشاهده رگه‌های خونی در مدفوع، عدم وزن گیری به دلیل اسهال و استفراغ و راش‌های پوستی  به متخصص مراجعه  و تست حساسیت توسط متخصص بر روی کودک انجام شود.

وی در پایان افزود: فرد دچار آلرژی باید قبل و بعد از ورزش از خوردن مواد حساسیت‌زا پرهیز کند، چراکه به دلیل افزایش جریان خون این مواد با سرعت بیشتری جذب خون می‌شوند و فرد دچار واکنش شدیدتری می‌شود.

منبع:فارس

islammovie

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

بیماری لثه دومین بیماری شایع دهان و دندان در کشور/ عوامل موثر در خونریزی لثه

ی آگوست 9 , 2015
وقتی پلاک میکروبی یا همان لایه‌نازک شامل باکتری‌ها و میکروب‌ها بر سطح دندان‌ها بنشیند؛ در کنار لثه باقی می‌ماند و با ترشح مواد سمی به لثه آسیب می‌رساند؛ هرچه پلاک مدت طولانی‌تری بر روی دندان‌ها بماند،‌ مواد سمی بیشتری ترشح‌شده و آسیب به لثه بیشتر خواهد شد. وی ادامه داد: […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...