مهارت های زندگی – نکات آشپزی
ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت كاملا ریز خرد میكنیم و در ظرف گودی میریزیم.
طرز تهیه در ادامه
طرز تهیه:
ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت كاملا ریز خرد میكنیم و در ظرف گودی میریزیم.تخممرغها را همراه با مقداری نمك به پیازچهها اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم تا یكنواخت شوند.
در تابهای روغن را داغ كرده، از مخلوط پیازچه در آن میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا كوكو خودش را بگیرد.وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، درب تابه را برمیداریم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.كوكو را به صورت مربعهای كوچك برش میدهیم و در ظرف مناسبی میچینیم.
نكات:
1)اگر تخم مرغهای شما كوچك بود از 2 تخم مرغ دیگر هم استفاده كنید.
2)اگر دوست داشتید به مواد این كوكو مرغ یا سیب زمینی هم بزنید.
3)بهتر است به موادتان 2 قاشق آرد سیب زمینی هم اضافه كنید تا خوشمزه تر شود.
4)اگر دوست دارید غذایتان خوشرنگ تر شود به آن كمی زعفران و دو قاشق ارد سوخاری هم بزنید.
نوش جان
منبع : سوران
Related Images:
بازدیدها: 7