اشتراک گذاری :

#طرز_تهیه_ی_کتلت_نخود

✅ مواد لازم برای ۲۰ عدد کتلت

نخود پخته: ۴۰۰ گرم
روغن ارده ی‌ کنجد: به میزان نیاز
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
زیره سبز پودر شده: ۲ قاشق چای خوری
جعفری و شوید ساطوری: ۴ قاشق غذاخوری
آرد گندم سبوس دار: ۲ قاشق غذاخوری
نمک دریا و فلفل: به میزان لازم
زردچوبه در صورت تمایل ۱/۲ قاشق مربا خوری

روش تهیه:

۱⃣ نخود پخته را به همراه چند قاشق غذاخوری از آب آن به وسیله گوشت‌کوب خمیر کنید.
۲⃣ پیاز ساطوری، ادویه‌جات، شوید و جعفری را به مایه نخود اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
۳⃣ اگر مایه به دست آمده شُل بود، کمی آرد گندم به آن اضافه کنید تا به غلظت لازم برسد. از مایه نخود به اندازه یک گردوی بزرگ برداشته و آن را به شکل کتلت درآورید. کتلت‌ها را در آرد غلتانده و حداقل نیم‌ساعت در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد.
۴⃣ روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و هر طرف کتلت‌ها را ۵ دقیقه در آن سرخ کنید تا برشته شود. این غذا را با نان، لیموترش، پیاز، جعفری، و سبزیجات طبیعی و مورد علاقه تان سرو کنید.

نکته

برای جلوگیری از نفخ احتمالی، نخود را حداقل یک شبانه‌روز خیسانده، سپس آن را بپزید.

منبع :  کانال طب الائمه (علیهم السلام )

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

بازدیدها: 35

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *