اشتراک گذاری :

نودیها:مواد اولیه

شیر ………………..یک کیلو

ماست …………….. یک فنجان

گام ۱

 

ابتدا شیر را درون ظرفی ریخته با حرارت ملایم به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه  بگذارید تا بجوشد

گام ۲

 

بعد شیر رو از رو حرارت برمیداریم و میذاریم تا سرد شه بعد از مدتی شیر رو با انگشت امتحان میکنیم اگه احساس سوزش نکردیم ماست رو داخل ظرفی گودی می ریزیم و شیر رو به اون اضافه کرده و چند بار مخلوط میکنیم(هم نمیزنیم باید ۱بار شیر رو توی ظرف ماست ریخته و دوباره همه مواد رو به ظرف شیر برمی گردونیم ۳بار کافیه تا ماست توی شیر حل شه)

گام ۳

 

حالا در ظرف رو میپوشونیم مثلا با دمکنی و داخل پتو میپیچونیم به مدت ۶ساعت بعد ماست رو تو یخچال میزاریم تا سفت شه

گام ۴

 

حالا اگه بخواهیم میشه همین ماست رو استفاده کنیم یا اینکه اون رو داخل کیسه ی تمیزی ریخته  و آویزون میکنیم مثلا به همین قلابهای فنجون که به آبچکون وصله تا ۱مدتی که کمی آب ماست بره،اینطوری ماست چکیده خوشمزه ای درست میشه

گام ۵

 

حالا میتونید از پودر موسیر استفاده کنید یا از خود موسیر که رنده یا ریز کردین،با هم مخلوط کنین.

سایت آموزش گام به گام آشپزی

 

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

بازدیدها: 6

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *