مهارت های زندگی – نکات آشپزی
در این دستورالعمل آشپزی طرز تهیه خوراک باقالا سبز ساده آموزش داده شده است. خوراکی ساده و خوشمزه
طرز تهیه در ادامه
مواد اولیه :
سیر 5حبه |
روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری |
باقلا 200 گرم (سبز و تازه) |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
گشنیز 3 قاشق غذاخوری (ساطوری شده) |
آب به میزان لازم |
تخم مرغ 2عدد (اختیاری) |
طرز تهیه:
ابتدا باقلا را از پوست جدا كرده و غشای آن را هم بگیرید.سپس سیر را ریز كنید و در روغن زیتون تفت دهید. سپس باقلا را نیز به سیر اضافه كنید و با هم كمی تفت دهید. بعد كمی آب اضافه كنید تا باقلا بپزد. پس از پخت باقلا، نمك و فلفل را اضافه كنید و 5 دقیقه قبل از كشیدن غذا تخم مرغ را نیمرو كرده و روی آن قرار داده و گشنیز خرد شده را به آن بیفزایید.و آن را با نان سرو كنید.
نكات:
1)بهتر است این غذا را به همراه سایر غذاهای شمالی به عنوان هراه غذا یا دسر سرو كنید.
2)این خوراك را میتوانید با برنج كته هم سرو كنید.
3)اضافه كردن ترشی دلخواه مثل آبلیمو،آبغوره یا سركه طعم این غذا را بهتر میكند.
4)در صورت تمایل هنگام سرو غذا روی آن گلپر بریزید.
5)این غذا در دستور اصلی تخم مرغ ندارد.
نوش جان
منبع : سوران