طرز تهیه آش تره

اشتراک گذاری :

سلامت و درمان – رژیم غذایی

مواد و طرز تهیه آش تره در ادامه.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم، خورشی
تره: ۲۵۰ گرم، ساطوری
جعفری: ۵۰ گرم، ساطوری
لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم، خیسانده
پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
گرد لیمو یا لیمو عمانی: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۶-۵ دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از ۴ دقیقه زردچوبه،‌لوبیا و دو پیمانه آب‌جوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم ۲ تا ۳ ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.

۲- روغن باقی‌مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را ۷،۶ دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.

۳- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آب‌گوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.

در نهایت در ۵ دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 2211

islammovie

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

دانلود مستند جنجالی آرامش شام - بدون سانسور

پ اکتبر 15 , 2015
تلویزیون مهاجر – مستند     بارگیری یا پخش برخط در ادامه برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن [کل آراء: 0 میانگین: 0]Related Images:Visits: 2211

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...