سویا را در آب گرم خیس کنید و ۱-۲ بار آب آن را عوض کنید.
وقتی سویا خوب نرم شد در صافی بریزید تا آب آن برود. در ماهی تابه مقداری پیاز رنده شده سرخ کنید و نمک و رب گوجه را اضافه کنید سپس سویا را بریزید و خوب تفت دهید.
پس از آن دو قاشق آب غوره به مواد اضافه کنید و پس از مدتی یک استکان آب بریزید. درب ماهی تابه را بگذارید تا سویا با حرارت کم به مدت ۵ دقیقه پخته شود. حالا سویا بهترین طعم را دارد و می توانید سویای خوشمزه را به پاستا و خوراک تان اضافه کنید.(بیست ستون)
جام نیوز