سلول‌های سرطانی را با نوبرانه‌های بهاری تار و مار کنید/ هسته «گوجه سبز» سیانور دارد!

نودیها:حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درخصوص چغاله بادام و گوجه سبز اظهار داشت: چغاله بادام و گوجه سبز جزو میوه‌های نوبرانه بهار و دارای طبع بسیار سرد هستند، گوجه سبز خاصیت غذایی و دارویی داشته، اما چغاله بادام نسبت به گوجه سبز خواص کمتری دارد، زیرا بادام پس از خشک شدن بیشترین خاصیت غذایی و دارویی پیدا می‌کند.
 

 
وی ادامه داد: چغاله بادام و گوجه سبز هر ۲ خاصیت قابض کنندگی دارند، ولی چغاله بادام بسیار دیر هضم است. البته گوجه سبز خاصیت ۲ گانه دارد یعنی اگر به صورت پخته مصرف شود برای رفع مشکل یبوست مفید است و به شکل خام موجب یبوست می‌شود.
 

 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه افراد نباید در مصرف چغاله بادام و گوجه سبز زیاده روی کنند، عنوان کرد: مصرف بیش از حد چغاله بادام و گوجه سبز سبب نفخ، دل درد، تهوع، یبوست و در برخی موارد اسهال می‌شود، همچنین برای رفع نفخ و دل درد ناشی از خوردن گوجه سبز، استفاده از آن به همراه کمی نعناع و گلپر ضروری است.
 

 
عظمایی توصیه کرد: اشخاص باید گوجه سبز و چغاله بادام را قبل از مصرف به خوبی بشویند.
 
گوجه سبز سرشار از ویتامین c، اسید مالیک و سیتریک است. در هر ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۸.۵ گرم کربوهیدرات، ۲.۸۴ گرم چربی، ۱.۶ گرم پروتئین و ۰.۵ درصد فیبر خام موجود است.
 
 مصرف ۱۰۰ گرم گوجه سبز ۵ درصد از نیاز بدن به ویتامین A، ۱.۲ درصد ویتامین ب ۱ (تیامین)، ۱.۹ درصد ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین) و ۲.۸ درصد ویتامین ب ۳ (نیاسین)، ۱۳ درصد ویتامین C ، ۱.۵ درصد کلسیم، ۲. ۲ درصد فسفر، ۵ درصد آهن و ۳.۶ درصد پتاسیم را تامین می‌کند.
 

 
وی با بیان اینکه افزودن نمک دریا به گوجه سبز برای جلوگیری از آسیب مینای دندان ضروری است، تاکید کرد: اشخاصی که دچار فشار خون بالا و اختلالات قلبی و عروقی هستند، باید از اضافه کردن نمک به این میوه خودداری و در مصرف گوجه سبز خام احتیاط کرده و آن را به شکل پخته میل کنند.
 

 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی تصریح کرد: از آن جایی که گوجه سبز حاوی آهن و ویتامین C است، بنابراین مصرف متعادل آن در زنان باردار توصیه می‌شود. گوجه سبز نقش بسزایی در کاهش فشار و چربی خون، حذف رسوبات خون، نابودی سلول‌های سرطانی، جلوگیری از پیر شدن سلول‌ها و تنظیم عملکرد روده و معده دارد.
 

 
عظمایی یاد آور شد: مصرف گوجه سبز موجب تعادل اسیدی و بازی در جریان خون می‌شود، همچنین اشخاص باید از بلعیدن هسته‌های گوجه سبز پرهیز کنند به دلیل اینکه هسته‌های این میوه حاوی ماده سمی به نام “سیانور” هستند که این ترکیب به گلبول‌های قرمز آسیب می‌زند.
 

 
وی افزود: در گوجه سبز ماده‌ای طبیعی به نام اسید بنزوئیک است که خاصیت ضد میکروبی دارد. استفاده از گوجه سبز به خصوص برای افرادی که مزاج صفراوی و کبد گرم دارند، بسیار مفید است، اما این گروه از اشخاص نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.
 

 
این محقق و پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: افراد از چغاله بادام در قدیم برای استحکام بخشی به لثه و ریشه دندان‌ها استفاده می‌کردند. همچنین چغاله بادام سرشار از کلروفیل است که این ماده در دستگاه گوارش موجب تولید منیزیم می‌شود. منیزیم تاثیر بسزایی در کاهش گرفتگی عضلات دارد، اما اشخاص باید توجه داشته باشند که مصرف بیش از حد چغاله بادام نیز منجر به گرفتگی عضلات می‌شود.
 

 
عظمایی یادآور شد: چغاله بادام‌های تلخ دارای ماده‌ای سمی به نام “اسید سیاندریک” هستند که استفاده از آن‌ها سبب مسمومیت می‌شود بنابراین افراد باید از خوردن چغاله بادام‌های تلخ امتناع کنند.
باشگاه خبرنگاران

موسوی - مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

قابل توجه آشپز‌های حرفه‌ای/ هر پیاز را در جای خود استفاده کنید

ج مارس 17 , 2017
نودیها:در دنیا سه نوع پیاز سفید، قرمز و زرد شناخته شده است که هر کدام از آن‌ها دارای خواص گوناگون بوده و در صنعت آشپزی هر کدام کاربرد جداگانه‌ای در طبخ غذاهای دارند.     در این گزارش با برخی از خواص پیازها آشنا می‌شوید:     پیاز زرد این […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...