مواد لازم:
نصف فنجان پیاز قرمز خرد شده
یک چهارم فنجان آب
۲ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف تا یک فنجان روغن زیتون
۶ تا ۸ فنجان کاهوی خرد شده
۱ فنجان ترشی فلفل خرد شده
نصف فنجان زیتون سبز خرد شده
نصف فنجان زیتون سیاه خرد شده
یک فنجان لوبیا سبز (به تکه های ۲٫۵ سانتی خرد بشه)
۱ فنجان خیار درختی (پوست کنده و خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری برگ مرزنگوش تازه
یک چهارم فنجان برگ جعفری
یک چهارم فنجان شوید خرد شده
طرز تهیه:
در یه کاسه کوچیک، پیاز، آب، نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنین. اجازه بدین در دمای اتاق برای ۵ دقیقه باقی بمونن تا خوب طعم دار بشن.
نصف فنجان روغن رو هم به این مخلوط سس اضافه کرده و بچشین تا اگه لازم بود، باز هم بهش نمک اضافه کنین.
در یه کاسه بزرگ، کاهو، زیتون، لوبیا سبز، خیار و بقیه سبزی ها رو مخلوط کنین. خوب هم بزنین و بعد با نمک و فلفل چاشنی دارش کنین. در آخر کمی از سسی که درست کردین روش بریزین و سرو کنین.