درمان سرطان روده با خوردن این نوشیدنی!

اشتراک گذاری :

طبق گزارش محققان به نظر می‌رسد آن دسته از بیماران مبتلابه سرطان روده که روزانه چند فنجان قهوه نوشیده‌اند در مقایسه با بیمارانی که این نوشیدنی را مصرف نکردند، شرایطشان بهبودیافته یا حداقل دیرتر از زمان پیش‌بینی‌شده جان خود را ازدست‌داده‌اند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، در جدیدترین بررسی‌های انجام‌شده بر روی مزایای قهوه، ثابت شد که مصرف این دانه گیاهی در کاهش خطر ابتلا به دیابت، پارکینسون و سرطان مؤثر است. به نقل از دکتر چارلز فاشز مدیر مرکز سرطان معده و روده از موسسه سرطان دانا-فابر بوستون قریب به ۱۰۰۰ بیماری که به‌طور مرتب قهوه نوشیده اند احتمال زنده ماندنشان بالا رفته، به بیانی دیگر نرخ عود کردن سرطان یا نرخ فوت ناشی از آن کاهش‌یافته است.

تمامی این بیماران در مرحله سوم سرطان روده قرار داشتند و در طی این مدت در یک دفترچه فهرست دقیقی از خوراکی‌های مصرفی و تمرین‌های ورزشی خود یادداشت کردند. شایان‌ذکر است که در مرحله سوم سرطان روده، بیماری به اطراف غدد لنفاوی رسوخ کرده اما هنوز به دیگر بخش‌های بدن نرسیده است.

به گزارش مجله «کلینیکال آنکولوژی» این بیماران هم عمل کرده و هم تحت شیمی‌درمانی به سر می‌بردند. آن‌هایی که روزی ۴ یا بیشتر از ۴ فنجان قهوه در روز مصرف می‌کردند ۴۲ درصد کمتر از کسانی که مصرف نکردند، احتمال داشت که این بیماری دوباره در بدنشان پخش شود و ۳۳ درصد کمتر احتمال داشت که از سرطان روده جان خود را از دست بدهند.

این مجله در ادامه می‌گوید: دیگر نوشیدنی‌های کافئین دار مثل چای و قهوه بدون کافئین چنین اثری را ندارند.  در حقیقت آن دسته از افرادی که روزانه دو تا سه نوشیدنی شیرین خورده‌اند نتایج ضعیف‌تری گرفته‌اند.  هرچند محققان هنوز نتوانسته‌اند پاسخی علمی برای آن ارائه بدهند بنابراین هنوز نمی‌توان مصرف قهوه کافئین دار را به بیماران مبتلابه سرطان روده تجویز کرد و برای اثبات این مسئله و تائید این یافته‌ها فاشز نیاز به یک تیم علمی دارد.

به گفته فاشز دو دلیل برای انجام این مطالعه وجود داشت: اول اینکه  سرطان روده و دیابت دارای فاکتورهای خطرناک یکسانی‌اند و دوم اینکه بیماران بسیاری خواستار اقدامات جانبی‌ای بودند که در بهبود روند بیماری‌شان مؤثر باشد. وی در رابطه با دلیل مفید بودن قهوه می‌گوید: احتمالاً آنتی‌اکسیدان‌های قهوه یا ترکیبات دیگر آن به سوخت‌وساز بدن، به میکروب‌های ساکن در روده یا هر چیز دیگر کمک می‌کنند. شرکت‌های داروسازی بر روی چنین تحقیقاتی سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و این تحقیق از سوی موسسه ملی سرطان متعلق به دولت حمایت می‌شود.

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 7

رحیم-مدیر اصلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

۳راهکار خروج از رکود بدون بالا رفتن تورم

ی سپتامبر 13 , 2015
رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه برای خروج از رکود الزاما نباید تورم را افزایش داد، گفت: قطع یارانه‌های نقدی برخی افراد و حامل‌های انرژی و توقف دستوری نرخ ارز، از مواردی است که زمینه خروج از رکود را با پرداخت یارانه به تولید فراهم می‌کند. مسعود خوانساری در […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...