درمان بعضی از انواع سرطان در طب سنتی

اشتراک گذاری :

نودیها:سال‌هاست بیماری سرطان هم جزو بیماری‌های رایج ایرانی‌ها شده و امروزه بیش‌از ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار ایرانی به بیماری‌سرطان مبتلا هستند و سالانه ۸۵ تا ۹۰ هزار نفر بر اساس آمارها به این تعداد افزوده می‌شوند. کارشناسان حوزۀ سلامت معتقدند سرطان ۶% از بیماری‌های کشور را تشکیل می‌دهد و هزینۀ تحمیلی آن روی دوش خانواده‌ها است بطوری‌که این مسئله باعث می‌شود برخی خانواده‌ها که درگیر چنین بیماری غیر واگیری هستند به زیرِ خطِّ فقر سقوط کنند و برای ادامۀ درمان دچار مشکل شوند. سرطان‌های شایع در ایران ریه، سینه، معده، روده می‌باشد. به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ایرانی، حدود ۱۵۰ نفر سرطان دارند و ۸ درصد سرطان‌های کشور ایران در استان خراسان است. شایع‌ترین سرطان‌ها در مردان ایرانی، سرطان معده و سپس سرطان پروستات است و شایع‌ترین سرطان‌ها در زنان ایرانی، سرطان سینه و پستان و سپس سرطان رحم، تخمدان و دهانۀ رحم است.

در سال‌های اخیر میزان مرگ‌و میر در ایران بخاطر ابتلاء به سرطان از سالی ۳۰هزار نفر به ۵۵ هزار نفر رسیده، لذا سرطان سوّمین عامل مرگ‌و میر در ایران شناخته شده و این درحالی است که ایران تقریباً بیشترین میزان رشد سرطان را در جهان دارد و علل اجتماعی و زیستی و محیطی آن عبارتست‌از: ۱ـ پیرشدن جمعیّت‌و أفزایش امید به زندگی، ۲ـ سبک‌زندگی نادرست مثلاً خوردن غذای مانده و خوردن غذاهای صنعتی و پُرگوشت، ۳ـ آلودگی‌زیست‌محیطی مانند: هوای‌آلوده، آب‌آلوده، محیط بستۀ دارای دودسیگار و قلیان، ۴ـ شیوع چاقی‌و إضافه وزن‌و کم‌تحرّکی

توجّه: ۷۵ درصد سرطان‌ها، ریشه در غذا و آشامیدنی‌ای که می‌خوریم، دارند، لذا بایستی به دو مقوله بسیار توجّه داشت:

۱ـ مقولۀ کیفیّت آشامیدنی، ۲ـ مقولۀ امنیّت غذا و امنیّت آشامیدنی؛ زیرا سونامی سرطان در کشور، در رتبۀ سوّم علل مرگ و میر قرار گرفته، یعنی: رتبه اوّل از علل مرگ و میر، بیماری‌های قلبی و عروقی و سکته‌های قلبی عروقی است و رتبۀ دوّم از علل مرگ و میر، سوانح و تصادفات و حوادث است، و رتبۀ سوّم از علل مرگ و میر، انواع سرطان‌های بدخیم و کشنده است.

 

علل شایع ایجاد سرطان:

۱ـ مصرف دخانیات، ۲ـ کم‌تحرّکی، ۳ـ فست فودها، ۴ـ آلاینده‌های محیطی، ۵ـ اُسانس‌های شیمیائی، ۶ـ غذاهای مانده، ۷ـ إضافه وزن، ۸ـ پُرخوری، ۹ـ ظروف پلاستیکی، تفلونی، سربی و آلومینیومی(مثلا ظروف خمیر گیر در نانوائی‌ها و بعضی دیگ‌های زودپز از جنس آلومینیوم است‌و آلومینیوم بدترین نوع فلزی است که در نان وارد شده و باعث آلزایمر می‌شود، علاوه بر اینکه سرطان زا است)، ۱۰ـ ادکلن‌های شیمیایی، ۱۱ـ ترانس چربی بالا و روغن جامد، ۱۲ـ مصرف کافئین زیاد،۱۳ـ نان سوخته، ۱۴ـ پنیر مانده، ۱۵ـ سرخ‌کردنی، ته دیگ، دو طرف کوکو، چیپس و…، ۱۶ـ‌زیاد نگاه‌کردن ماهواره،کامپیوتر،‌تلویزیون، ۱۷ـ‌‌زیاد بازی‌کردن با بازی‌های‌کامپیوتری، ۱۸ـ تأخیر سنِّ‌ ازدواج، ۱۹ـ پیرجمعیّتی، ۲۰ـ آلودگی زیستی

توجّه: نان سنگک موجود ۸۰۰ PPM آکریلامید دارد که سرطان زا است و حال اینکه باید حدّاکثر ۰.۵ PPM آکریلامید داشته باشد، فعلاً نان تُست کمترین آکریلامید را دارد.

 

علّت‌های اصلی ایجاد سرطان:

۱ـ خوراک‌های صنعتی و غذاهای آماده (فست فودها، سوسیس‌ها و کالباس‌ها به خاطر نیترات موجود در آنها که در بدن تبدیل به نیتروزامین میشود که مادّه‌ای سرطان‌زا است، همبرگرها، پیتزا و…) [که بسیاری از املاح مقوّی و ویتامین‌های آن از بین رفته و ۸۰% آنزیم‌های مفید آن پائین آمده] و آشامیدنی صنعتی (نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی و…)، ۲ـ موادّ شیمیائی و پلاستیکی، ۳ـ استرس‌های روانی و روحی، ۴ـ شوینده‌های شیمیائی، موادّ شیمیائی معطّر کننده، عطرهای شیمیائی، ۵ـ امواج الکترونیکی و مخابراتی، ۶ـ همۀ وسایل برقی که میدان مغناطیسی ایجاد میکنند که گاز سمّیِ فِلُورین (Felorin)، (برخی از قطعات کامپیوتری که داغ میشوند گازهای سمّی تولید میکنند)، ۷ـ لباس‌هائی که با موادّ نسوز تولید میشود، ۸ـ موادّ آرایشی شیمیائی، ۹ـ بیشتر موادّ نگه دارندۀ شیمیائی، طعم دهندۀ شیمیائی، رنگ دهنده شیمیائی؛ سرطان زا هستند، ۱۰ـ کنسروها، کمپوت‌ها [زیرا هر میوه‌ای که دو ساعت از زمان خُرد شدن آن بگذرد همه یا اکثر ویتامین‌های خود را از دست میدهد و تنها خاصیّت فیبری در آن باقی می‌ماند]، ۱۱ـ افزایش سِنّ مخصوصاً در مجرّدها، ۱۲ـ سبک زندگی نادرست.

 

توجّه: سرطان به سه طریق در بدن فراگیر می‌شود:

 1ـ از طریق بافت: که بافت سرطانی، حمله به بافت‌های مجاور میکند، ۲ـ از طریق سیستم لنفاوی: که سرطان لنفاوی از طریق رگ‌های لنفاوی به سایر اعضاء هجوم می‌برد، ۳ـ از طریق خون به سیاه‌رگ‌ها (وریدها) و مویرگ‌ها هجوم برده و به کلّ نقاط بدن نفوذ می‌کند.

 

املاح و ویتامین‌هائی که پیشگیری از سرطان می‌کند و همچنین در درمان سرطان نقش دارد:

۱ـ مصرف سدیم به‌مقدار لازم (مثلاً سدیم موجود در نمک دریا، امّا زیاده‌روی در مصرف سدیم فشارخون می‌آورد لذا یک‌گرم در اوّل غذا و یک‌گرم در آخر غذا بخورید در حالی‌که غذای‌تان بی‌نمک است)، ۲ـ مصرف روی به مقدار لازم (مثلا مصرف گردوی خشک، فندق خشک، بادام شیرین درختی، توجّه: زیاده‌روی در مصرف روی، مسمومیّت می‌آورد)، ۳ـ مصرف کلسیم به مقدار لازم (مثلا مصرف شیر، دوغ، ماست، توجّه: زیاده‌روی در مصرف کلسیم سرطان استخوان و سرطان خون به نوع لوسِمی که از مغز استخوان شروع میشود، می‌آورد)، ۴ـ فیبر به مقدار لازم (مثلا مصرف سبزی‌جات تازۀ سالم و کاهو بدون سُس، توجّه: کمبود فیبر گیاهی باعث سرطان روده میشود)، ۵ـ ویتامین A به مقدار لازم (مثلا مصرف هویج زرد، زردآلو، کدو حلوائی، توجّه: کمبود ویتامین A باعث افزایش اثر موادّ سرطان زاست)، ۶ـ ویتامین B به مقدار لازم (مثلا مصرف مویز ۲۱ عدد صبح ناشتا، آناناس، سبوس گندم و جو، توجّه: کمبود ویتامین B مخصوصاً ویتامین B2 باعث افزایش رشد سرطان‌های پوستی اِپی تلیال می‌شود).

 

درمان‌های عمومی انواع سرطان‌ها:

۱ـ برای پیشگیری و کمک به درمان سرطان: ساعت ۶ صبح آب خیار، ساعت ۱۲ ظهر آب کاسنی، ساعت ۶ بعد از ظهر آب کاهو، ساعت ۱۲ شب آب کرفس بخورد، ۲ـ میوۀ عنّابِ رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید(درمان لخته، درمان پلاک و داروی قویّ ضدّ سرطان)، ۳ـ انار شیرین با پرده‌های بین دانه‌های انار ضدّ سرطان است (عصرانه بخورید)، ۴ـ شب سوپ یُولاف (جُوِ دوسَر) با سرکۀ طبیعی انگور عسگری میل کنید، ۵ـ خوردن قُسطِ شیرین (قُسط عربی = خولنجان مصری) در درمان سرطان، بسیار مؤثّر است، ۶ـ زردآلوی رسیده، ضدّ سرطان است بویژه سرطان ریه و پانکراس، هویج زرد، ۷ـ جوشاندۀ پوست و برگ درخت بلوط ضدّ سرطان است.

ریز مغذّی‌های ضدّ سرطان: ۱ـ شیر خرما+ عسل، ۲ـ آب سیب+ عسل، ۳ـ آب زردک+ عسل، ۴. میوه‌هائی که دارای بِتاکارُوتن که پایۀ ویتامینA است(مانند: هویج زرد و زرد آلو و …)، ۵ـ بَرِّه موم عسل.

 

برای کنترل و جلوگیری از پیشرفت سلّول‌های سرطانی (۴۰ تا ۵۰ درصد سرطان‌ها در دنیا قابل درمان است):

۱ـ برگ دارواش (شیرینک) یا قرص گیاهی إنگلیسی یا آمپول ایسکادُور(داروی ضعیف)، ۲ـ ویتامین E، (زاویت E400 میلی‌گرمی، داروی شیمیائی)، ۳ـ گُل خارمریم (داروی متوسّط)، ۴ـ گیاه مُخَلَّصِه (داروی قویّ)، ۵ـ آب زردک (هویج‌زرد رسمی) به همراه عسل، ۶ـ سیاه‌دانه با عسل طبیعی.

 

درمان سرطان استخوان و متعلّقاتش (لخته‌های خونی):

۱ـ صبحانه: شیر تازۀ گاو کم چرب مخلوط با عسل طبیعی استوخدوس، ۲ـ وسط روز: شیر تازۀ گاو مخلوط با خُرما، ۳ـ به‌همراه ناهار: روغن زیتون خوارکی طبیعی به‌همراه کاهو (بدون سُس)، ۴ـ بعد از ناهار: یک‌قاشق‌چای‌خوری سیاه‌دانه مخلوط با عسل استوخدوس، ۵ـ عصرانه: انارِ‌شیرین با پردۀ روی دانه و هستۀ آن بِجَوَد و بخورد، ۶ـ مغرب: پودر سنجد (به‌همراه هسته‌اش پودر شود)+ شیر تازۀ گاو کم چرب+ عسل استوخدوس، ۷ـ شام: سوپ (که از مخلوط جعفری+ زردک+ ذرّت+ جو+ آب درست شده)+ روغن زیتون خوارکی طبیعی به‌همراه کاهو (بدون سُس)، ۸ـ بعد از شام: یک‌قاشق‌چایخوری سیاه‌دانه مخلوط با عسل استوخدوس.

 

درمان عمومی سرطان ‌خون:

۱ـ هر روز خوردن شلغم ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم، ۲ـ خوردن دمکرده یا جوشانده گُل‌ همیشه‌ بهار (کالاندُولا)، ۳ـ عرق طبیعی زنجبیل محرّک قلب، ضدّ کلسترول ‌بد، ضدّ سرطان و ضدّ انعقاد و لخته ‌شدن‌ خون، ۴ـ زنجبیل ‌پروده شده در عسل میل شود.

 

درمان سرطان غدد لَنفوم (نوعی از سرطان خون):

۱ـ میوۀ عنّابِ رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید (هر هشت ساعت یک استکان)، ۲ـ به همراه غذا (ناهار و شام، یا افطاری و سحری) یک چهارم کاهوی متوسّط را بدون سُس بخورد، ۳ـ اگر بیمار دچار بی‌قراری شبانه، بی‌خوابی روزانه و خارش پوست بدن است: هرشب ماساژ با روغن قُسط دهد و قبل‌از هر حمّام سرکۀ طبیعی سیب بمالد.

 

درمان بیماری سِل و سرطان ریه:

۱. صبح آب و آبجوش ولرم با یک قاشق چای‌خوری پودرِ گُلِ اُستوخدّوس با عسل طبیعی اُستوخدّوس یا با عسل طبیعی زنجفیل، ۲. صبحانه شیر با عسلِ طبیعی اُستوخدّوس یا با عسل طبیعی زنجفیل، ۳. بین روز و عصرانه دمکردۀ سیاه‌دانه با عسلِ طبیعی اُستوخدّوس یا با عسل طبیعی زنجفیل، ۴. عصرانه یک قاشق چای‌خوری  پودرِ أَفتیمون در یک لیوان آب با عسل طبیعی استوخدوس یا با عسل طبیعی زنجفیل، ۵. مغرب آب، آبجوشِ ولرم با عسل طبیعی اُستوخدّوس یا عسل طبیعی زنجفیل، ۶. شب قبل از خواب آب سیب‌طبیعی با عسل طبیعی اُستوخدّوس یا با عسل طبیعی زنجفیل، ۷. کنگرفرنگی ، خارمریم و کنگروحشی،، هر سه ضدّ سرفه‌های شدید و ضدّ سِلِ ریوی پیشرفته و ضدّسرطان می‌باشند، ۸. زردآلوی رسیده، ضدّ سرطان است بویژه سرطان ریه و پانکراس، ۹. ریحان کوهی (باذَروج) ضِدِّ بیماری سِل است (کتاب طبّ الأئمّه علیهم السلام، علّامه شُبَّر) به همراه ناهار و شام مصرف شود، ۱۰. با ناهار و شام نان برنجی بخورد (درمان سِل ریوی و خونی)، ۱۱. سُماق با ناهار و شام بخورد.

 

سرطان حنجره:

توجّه: غذای داغ، آشامیدنی داغ، غذای سرد یخچالی، آب سرد تگری، ترشیجات و چیزهای تند و تیز نخورد.

درمان: ۱ـ بعد از هر غذا، آب سیب رسیدۀ شیرین تازه بخورد، ۲ـ بین روز و عصرانه، میوۀ عنّابِ رسیده را بجوشانید و پس از ولرم شدن به نسبت مساوی با آب کاهو مخلوط کنید، سپس میل نمایید(درمان لخته، درمان پلاک و درمان سرطان).

 

کِلیُوم (گِلیُوم= تشکیل سلّول‌های سرطانی) در بافت ساقۀ مغز، که گاهی خوش‌خیم و گاهی بدخیم است:

علائم این بیماری: از دست دادن تعادل و اشکال در راه رفتن، مشکلات بینائی و شنوائی، سردردهای صبحگاهی، سردردهائی که بعد از استفراغ برطرف میشود، حالت تهوّع دائمی، بی‌خوابی غیرعادی، تغییر در سطح انرژی بدن.

درمان:۱ـ خوردن اسپند ۱۴عدد، ۲ـ دمکردۀ استوخدوس، ۳ـ دمکردۀ گُل‌گُلرنگ، ۴ـ أفتیمون، ۵ـ صبح‌ناشتا ۷ عدد انجیر، ۶ـ ماساژ با جوشاندۀ آویشن، ۷ـ ماساژ با ریحان‌کوهی، ۸ـ بعدازناهار ۷ عدد خُرمای رسیده، ۹ـ بعدازشام یک قاشق چای‌خوری سیاه‌دانه مخلوط با عسل استوخدوس.

 

سرطان مغز:

علائم تومور مغزی و سرطان مغز: سردرد مداوم، تشنّج و به کُما رفتن، اختلالات بینائی و شنوائی، ضعف حافظه

علل اصلی ایجاد سرطان مغز:۱ـ مصرف الکل، ۲ـ پرتوهای اتمی (ناشی از بمباران اتمی)، ۳ـ ظروف سربی، آلومینومی، پلاستیکی، تفلونی، ۴ـ مصرف دخانیات از جمله سیگار، ۵ـ عفونت‌ها، ۶ـ مصرف أدویه‌جات زیاد و مداوم (۹۰ نوع ادویه داریم)، ۷ـ زخم سیفلیس (زخم آلت)

عوامل تشدید کنندۀ سرطان مغز: امواج الکترومغناطیس، موبایل‌ها (تلفن‌های همراه)، ماکرُوِی، امواج رادیوئی و …

علل دیگر  ایجاد کنندۀ سرطان مغز و دیگر سرطان‌ها:۱ـ فست فودها، همبرگر، سوسیس و کالباس (سوسیس و کالباس مُوَلّد سرطان مغز، بواسیر، شقاق مقعد و انواع دیگر سرطان‌ها است)، ۲ـ ظروف آلومینیومی، سُربی، تفلون، پلاستیکی، ۳ـ اسانس‌های شیمیائی، نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی، ۴ـ ترانس چربی بالا (خامه، سرشیر، روغن اشباع شده مثل روغن پالم، روغن سوخته، ته دیگ، کیک خامه‌ای، بستنی خامه‌ای، لبنیّات پُرچرب)

پیشگیری از سرطان مغز: غذای تازه، میوه‌جات، سبزی‌جات، پروتئین حیوانی و گیاهی و غلّات و حبوبات، پیاده‌روی و ورزش‌های سبک (مانند دوچرخه سواری، شنا)، استراحت مناسب و خواب راحت (خواب بعد از ناهار، خواب قیلوله یعنی خواب نیمروز)

درمان سرطان مغز در پزشکی جدید: برای تشخیص MRI از مغز گرفته و همچنین بیوپسی از مغز.

درمان اصلی پزشکی جدید، جرّاحی است و ادامۀ درمان بوسیلۀ: رادیو تراپی، شیمی درمانی، یا ترکیبی از این دو است.

درمان سرطان مغز در طبّ گیاهی:

۱ـ بُخور خاصّ: مخلوط تخم گشنیز (۴۰۰ گرم)+ مرزنجوش (۵۰ گرم)+ نعنا (۵۰ گرم) را در آبجوش ریخته و به مدّت ده دقیقه بُخور دهید، سپس از داروی عطسه آور استفاده کنید [مانند: الف. پودر کُندُش، ب.دارو مرکّبۀ عطسه آور (انفیۀ طبیعی= عطوس): کُندُش کوهی (۱۰ گرم)+ بنفشۀ خشک (۲۰ گرم)+ تخم گشنیز (۲۰ گرم)].

۲ـ با ترکیبی از سِدر و روغن زیتون و سرکۀ طبیعی، سَر و بدن خود را بشوئید و از هیچ صابون و شامپوئی استفاده نکنید، ۳ـ در هر سوراخ بینی دو قطره روغن بنفشۀ طبّی بچکانید، ۴ـ از مُسهِل‌ها و مُدِرّ‌های طبیعی استفاده کنید (مانند: کاهو بدون سُس، سبزی ریحان، سبزی تره فرنگی، کرفس، روغن زیتون، لیمو شیرین)، ۵ـ برای درمان تومورهای مغزی زالو درمانی را از روی پا شروع کرده (تعداد زالو ها هر بار ۱۰ عدد باشد) تا به تومور مغزی میرسانیم، ۶ـ همزمان با زالو درمانی از داروهای گیاهی ضدّ سرطان استفاده شود: الف. دمکردۀ برگ و دانۀ اَنجُرَه (گزنه) ، و جوشاندۀ آن بلافاصله بعد از زالو درمانی مصرف شود، ب.دمکردۀ گُل استوخدوس، ج. دمکردۀ افتیمون، د. چند برگ سداب، شب قبل از خواب بخورد (توجّه: در بیمار دارای کم خونی از زالو درمانی استفاده نمی‌کنیم و همچنین بیماری که قند خون پائین دارد از گزنه استفاده نمی‌کنیم)، ۷ـ داروهای خونساز ضدّ سرطان مانند شیرۀ انگور و شیرۀ خرما مصرف شود مخصوصا در بیماران دارای کم خونی و بیمارانی که قند خون‌شان پائین است، ۸ـ دو قاشق غذاخوری از مخلوط برگ انجُره (گزنه) ۵۰۰ گرم + برگ تیول ۱۰۰ گرم + برگ کلپوره ۵۰ گرم، در دو لیوان آب بجوشانید، تا یک لیوان شود، سپس روزی یک بار بخورید، ۹، کمک کننده‌ها به درمان سرطان مغز: آلوچه، ریواس، تمشک تازه، آلو قطره طلا، میوۀ انگور، مخلوط سرکۀ انگور (یک دهم) با شیرۀ انگور (نُه دهم)، آلو بخارا، انجیر، برگ بارهنگ و تخم آن، آب انار شیرین تازه و ربّ انار.

 

سرطان گوارش:

علل ایجاد سرطان گوارش:

۱ـ غذاهای مانده، ۲ـ غذای کپکی یا مربّای کپکی یا نان کپکی یا …، ۳ـ موادّ غذائی پُر‌چرب مانند: خامه، سرشیر، کیک خامه‌ای‌…، ۴ـ غذاهای پُرکالری، فست‌فودها (سوسیس، کالباس، همبرگر)، کلّه‌پاچه، پیتزا، ۵ـ‌وجود رنگ‌دانه‌های مصنوعی مانند: پُفَک‌هندی، پُفک، چی‌توز، اسمارتیز، مَزمَز، چیپس، دلستر، ۶ـ نوشابه‌های گازدار، آبمیوه‌های شیمیائی، ۷ـ غذاهای سرخ‌شده (باعث افزایش سرطان گوارش میشود)، ۸ـ غذاهای سوخته (مانند سوختۀ نان، کوکوی سوخته …) و مایعات سوخته (مانند شیر، ربّ …)، ۹ـ سموم شیمیائی و میوه‌جات غیراُرگانیک و سبزیجات غیراُرگانیک، ۱۰ـ مصرف بی‌رویّۀ سموم شیمیائی، آفت کُش‌های شیمیائی و حشره کُش‌ها … (که بمقدار ۱۰۰ تُن در سال در ایران مصرف میشود)، ۱۱ـ زیاده‌روی در مصرف‌گوشت (مخصوصاً گوشت‌گاو)، مصرف گوشت‌های‌حرام (سگ، خوک، سگ‌ماهی، کوسه …)، خوردن میته، خوردن بیضۀ سگ‌دریایی، خوردن بیضۀ گوسفند، روغن‌های فاسد، خوردن ماهی‌دودی، خوردن گوشت‌منجمد چندین ماه، خوردن گوشت مصنوعی از نفت، گوشت در آفتاب خشک‌شده، ۱۲ـ مصرف دخانیات‌و الکل، ۱۳ـ خوردن‌و آشامیدن در ظروف سُربی، پلاستیکی، تفلونی، آلومینیومی، ۱۴ـ مصرف زیاد نمک، غذاهای پُرنمک و شور و تنقّلات شور مانند: آجیل‌شور، تخمه‌شور، خیارشور، سالاد زمستانی که با آب گوجه فرنگی ‌و نمک زیاد تهیّه‌شده؛ لذا گوئیم: نمک پنهان در این‌موارد، باعث مصرف نمک بیش‌از ۱۵گرم در شبانه‌روز می‌شودو حال اینکه مصرف نمک در شبانه‌روز احتیاطاً ۴ تا ۵گرم است [مصرف نمک زیاد باعث تخریب مخاط معده شده و این تخریب یکی از علل ایجاد سرطان معده است]

پیشگیری از سرطان گوارش:

۱ـ بهمراه غذا: مخلوط سبزی‌جات تازۀ سالم بهداشتی تیره رنگ، در حالیکه این سبزی‌جات خوب شسته‌شده باشند [مانند: ریحان (کوهی، زراعی)، کاهو، تره، جعفری، نعنا، آویشن، سوسنبر، کاسنی، ترخون، خُرفِه، شوید، بادرنج]، ۲ـ بهمراه غذا: استفاده از انواع کلم (الف.کلم برگ سبز و بنفش، ب.کلم سنگ، ج. کلم بروکلی)، ۳ـ انگور سیاه هر هشت ساعت یک خوشه بخورد، ۴ـ بعداز غذا: یک قاچ خربزۀ رسیدۀ شیرین یا یک عدد انار شیرین یا یک عدد سیب درختی رسیدۀ شیرین یا هفت عدد خُرمای رسیدۀ شیرین بخورد، ۵ـ در ۲۴ ساعت پنج وعده میوۀ رسیدۀ سالم بهداشتی طبیعی (ارگانیک) بخورد، در حالی‌که خوب شسته شده باشند، (یعنی سَحَر، صبح ناشتا، وسط روز، عصرانه، شب قبل از خواب)، ۶ـ بهمراه ناهار یک‌عدد پیاز متوسّط، و بهمراه شام یک‌عدد سیر، ۷ـ خوردن اسفناج (مخصوصاً در افراد مصرف‌کنندۀ دخانیات‌و سیگاری و الکلی)

توجّه: میوه‌جات طبیعی (غیر مسموم به سموم شیمیائی) و سبزی‌جات طبیعی سالم (غیر مسموم به سموم شیمیائی و آب فاضلاب) حدود ۱۸۰ ویتامین و املاح مفید وارد بدن می‌کند.

درمان سرطان گوارش:

۱ـ هر روز در وسط روز: دمکردۀ سبزی شاهتره (شاتره) میل کنید، ۲ـ هر روز عصرانه: دمکردۀ گُل بومادران میل کنید، ۳ـ سوپ جُوِ دو سَر (= یُولاف= جُوِ پیغمبری) به عنوان غذای سبک میل کنید، ۴ـ زردچوبه، زعفران، زرشک [زراعی، کوهی، ماهونیا (نوعی زرشک)] به عنوان افزودنی مجاز و چاشنی به همراه غذا خورده شود، ۵ـ پیه گوسفند ضدّ سرطان گوارش است.

سرطان مِری:

علل سرطان مِری: غذای سرد تَگَری و غذای داغ سوزان خوردن، غصّه خوردن و استرس شدید.

پیشگیری و جلوگیری از سرطان مری: ۱ـ عرق کردن، ۲ـ مصرف میوه‌جات، ۳ـ مصرف سبزیجات، ۴ـ مصرف آب، آبجوش ولرم، ۵ـ نرمش و ورزش سبک مانند پیاده روی، دوچرخه سواری، شِنا، ۶ـ پاکسازی بدن از سموم و انگل

درمان: صبح: میخک (قرنفل)،  شب قبل از خواب: برگ سداب

درمان سرطان معده:

نسخۀ اول: ۱ـ قبل‌از غذا دمکردۀ شیرین‌بیان (یعنی یک قاشق چای‌خوری پودر شیرین‌بیان در یک‌استکان آبجوش)، ۲ـ بعداز غذا پنج دقیقه راه بروید، سپس یک قاشق چای‌خوری موملائی شیرین بیان یا یک عدد قرص گیاهی شیرینوش میل کنید، ۳ـ رژیم آب انگور طبیعی، ۴ـ مامیران، ۵ـ عصرانه: خربزه، ۶ـ کاهو (بدون سُس) به همراه غذا

نسخۀ دوّم: ۱ـ صبح ها پنج گرم قدومه شیرازی را در آب حلّ کرده تا لعاب دهد، سپس مخلوط با شکر میل کنید، ۲ـ ظهرها پنج گرم سیاه‌دانه را کوبیده و مخلوط با عسل میل کنید، ۳ـ شبها پنج گرم تخم تُرُب را کوبیده و مخلوط با مربّای بالنگ میل کنید (توجّه: زیاده‌روی در مصرف بالنگ در شب نشود؛ زیرا انحراف چشم می‌آورد یعنی کلاج شدن و چپولی).

سرطان روده:

پیشگیری: خوردن اسفناج، روزی نیم ساعت پیاده‌روی، از سه روز کمتر گوشت قرمز (مخصوصاً گوشت گاو) نخوردن، عدم مصرف دخانیات، عدم مصرف الکل مست کننده، تست غربالگری بالای ۵۰ سال

درمان: ۱ـ خوردن لَبُو، ۲ـ خوردن کاهو (بدون سُس)، ۳ـ خوردن هویج زرد (زردک)، ۴ـ شب قبل از خواب: برگ سَداب، ۵ـ نان جو سبوس دار و سوپ جو و آش جو ضدّ سرطان روده است، ۶ـ مصرف زنجفیل (جینجرول مهمّ‌ترین جزء تشکیل دهندۀ زنجفیل است که مسؤول ایجاد طعم و مزه در این گیاه است و از رشد سلّولهای سرطانی مخصوصا سرطان رودۀ بزرگ در انسان جلوگیری می‌کند).

 

درمان سرطان پانکراس:

۱ـ ۳ تا ۵ عدد تخمۀ هندوانۀ حنظل را پودر کرده، سپس آن‌را در یک عدد کپسول خالی ریخته و میل کنید، ۲ـ صبح‌ها هنگام طلوع آفتاب: یک قاشق چای‌خوری پودرِ گل اُستوخدّوس در نصفِ استکان آبجوش ولرم به‌همراه عسل اُستوخدوس، ۳ـ غروب آفتاب: یک قاشق چای‌خوری پودرِ اَفتیمون در نصف استکان آبجوش ولرم به‌همراه عسل اُستوخودوس، ۴ـ شب قبل از خواب: چند برگ سداب میل کنید، ۵ـ زردآلوی رسیده، ضدّ سرطان است بویژه سرطان ریه و پانکراس.

توجّه: اگر علاوه بر سرطان پانکراس، سرطان کبد نیز دارد، این موارد نیز مصرف شود: ۱ـ هویج زرد، ۲ـ سیب شیرین، ۳ـ عرق هشت گیاه: عرق کاسنی+ عرق شاهتره+ عرق گزنه+ عرق پنیرک (عرق گُل ختمی‌خبّازی)+ عرق خارشتر+ عرق خارخسک+ عرق بومادران+ عرق کرفس (به نسبت مساوی مخلوط‌گردد و در شبانه‌روز یک‌استکان یا هر هشت ساعت یک‌استکان میل شود).

 

درمان سرطان تخمدان:

۱ـ دمکردۀ گُل خار مریم به همراه عسل استوخدوس، ۲ـ دمکردۀ تمام گیاه مخلَّصه به همراه عسل استوخدوس، ۳ـ آشِ جُوِ دُو سَر (یُولاف) را با سرکۀ طبیعی بخورید، ۴ـ عرق طبیعی ترخون با طبیعتی گرم، ضدّ سرطان است و مفرّح میباشد و رفع درد مفاصل و رفع گرفتگی عضلات می‌کند، ۵. گیاه سیاه کینه (سیاه چورک، ترقو، سنجته، علف سودا، فلیته) ضدّ سرطان تخمدان است، که برابری با آخرین داروهای ضدّ سرطان مانند تاکسول (نام تجاری TAXOL، و نام ژِنِریک آن: پاکِلی تاکسِل Paclitaxel) می‌کند، ۶. برای پیشگیری از سرطان تخمدان، آنتی اکسیدان و فِلاونُوئیدها لازم است، لذا خوردن یک پرتقال وسط غذا و یک عدد سیب بعد از غذا برای پیشگیری از سرطان تخمدان بسیار خوب است.

 

سرطان مثانه:

عوامل ایجاد و تشدید کنندۀ سرطان مثانه: ۱ـ رُژ لب (ماتیک) شیمیائی، ۲ـ جنسیّت و نژاد (در مردان و سفید پوستان بیشتر است)، ۳ـ آلودگی به انگل شیستوزُوما، ۴ـ کم‌مصرف کردن یا ننوشیدن آب‌و آبجوش‌ولرم و مایعات مفیدطبیعی، ۵ـ دارو شیمیائی سیکلوفسفامید (با نام تجاری اندوکسان)، ۶ـ سنگ‌های مثانه و عفونت‌های مثانه، ۷ـ موادّ شیمیائی پلاستیک، لاستیک، رنگ شیمیائی نقّاشی، سفید کننده‌ها و پاک کننده‌های شیمیائی مانند: آب ژوال، وایتکس، تیرک و…، موادّ شیمیائی آمین‌های آروماتیک، رنگ‌های آنیلین، ۸ـ دخانیات مانند: سیگار، چپق، توتون، قلیان، تنباکو، پیپ، ۹ـ مصرف مداوم و متناوب أحشاءِ داخلی حیوانات حلال گوشت مانند: قلب، جگر سفید، جگر سیاه، شکمبه، سیرابی، قلوه‌ها، ۱۰ـ خوردن کنگر فرنگی (در بیماری تیروئید و در بیماری مثانه ضرر دارد).

توجّه: روزانه حدّأقلّ پنج وعده میوۀ رسیدۀ طبیعی (اُرگانیک) بخورید، بویژه برای جلوگیری از سرطان (ناشی از داروهای شیمیائی‌و موادّ شیمیائی و فلزات مسموم و سرطان‌زا، و موادّ پلاستیک‌و بخارات مسموم و…) پیشنهاد می‌شود ۸ تا ۱۴وعده، میوه بخورید (هر وعده به مقدار یک فنجان)

درمان سرطان مثانه: ۱ـ یک تا سه خوشه انگور با هستۀ آن جویده شود، ۲ـ یک حَبّه سیر به همراه غذا، ۳ـ شلغم (۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم بصورت بُخارپَز)، ۴ـ خُرما (هفت‌عدد بعداز غذا)، ۵ـ زیتون خوراکی طبیعی سِفت شَفّاف (هفت‌عدد با ناهار و هفت‌عدد با شام) یا روغن زیتون خوراکی طبیعی (یک قاشق غذاخوری با ناهار، و یک قاشق غذاخوری با شام)، ۶ـ کاهو (بدون سُس) بهمراه ناهار و شام (هربار یک چهارم کاهو میل شود)، ۷ـ یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی استوخدوس، ۸ـ زنجفیل پرورده در عسل، ۹ـ ماءُ الشَّعیر (آبجوی اسلامی)، ۱۰ـ هویج زرد (زردک).

 

درمان زخم‌های عفونی قانقاریائی و سرطانی:

۱.با سرکه طبیعی سیب محلّ عفونت را بشوئید، محلّ زخم‌های گُود و عمیق بدن را پُر از پودر زرد چوبۀ خالص کنید و گاز استریل غیر روغنی روی آن گذاشته و روزی یک‌بار عوض کنید یا عسل طبیعی گَوَن روی زخم‌ها مالیده و چاله‌های زخمی را پُر از عسل طبیعی گَوَن نمائید، ۲.ضماد گُلِ بابونه برای إلتیام سریع زخم و جلوگیری از ایجاد قانقاریا (پوسیدگی بافت) مفید است، ۳ـ هر هشت ساعت یک‌بار با جوشاندۀ پوست میوۀ بلوط، زخم‌های سرطانی پوست را شستشو دهید.

 

سرطان کبد:

تذکّر: آسیب‌های حاصله در کبد: ۱ـ‌تجمّع‌چربی داخل سلّول‌های کبدی (هپاتیت حادّ، هپاتیت مزمن)، ۲ـ‌کبد الکلی، ۳ـ‌فیبروز کبدی، ۴ـ‌سیروز کبدی، ۵ـ سرطان کبدی. به چهار مورد اوّل، سوء القنیه گویند؛ زیرا این چهار مورد، پیش‌درآمد سرطان کبد است.

توجّه: بیش‌از ۳۰ درصد افراد مبتلا به هپاتیت مزمن دچار سیروز کبدی می‌شوند که وجود سیروز کبدی، وجود سرطان کبد را افزایش داده، گرچه حدود ۲۰ سال طول می‌کشد که سیروز کبدی به سرطان‌کبد تبدیل شود امّا افرادی که هپاتیت مزمن دارند خطر ابتلایشان به سرطان کبد ۲۰۰ برابر بیشتر از سایرین است. در صورت درمان نکردن، نتیجۀ سوءِ سیروز‌کبدی و سرطان‌کبد این است که: غالباً نارسائی‌کبد و مرگ را بدنبال دارد حتّی اگر بیماری سرطان‌کبد هم نداشته باشد و بیماری هپاتیتِ او درمان نشده باشد، باعث افزایش خطر ابتلا به نارسائی‌کبد خواهد شد.

تبصره: با خمیردندان مسواک نزنید؛ زیرا یکی از پرهیزهای هر نوع سرطانی است، لذا با مخلوط پودر سمّاق نکوبیده، گُلنار‌ فارسی، مازو (صمغ بلوط)، پوست‌ انار، میخک و نمک که بصورت پودر درآمده هرشب بجای خمیردندان استفاده‌کنید یا با محلول آب‌سرکۀ طبیعی سیب (یعنی یک ششم سرکۀ طبیعی سیب و پنج ششم آب) مسواک بزنید.

مادّۀ شیمیائی کارسینوژن (Carcinogen) سرطان آور است، مادّۀ شیمیائی وینیل کلراید سرطان مُهلک کبدی می‌آورد، قارچ سمّی آفلاتُوکسین (Aflatoxin) سرطان کبد می‌آورد که در بادام زمینی مانده و کرۀ بادام زمینی نامرغوب، وجود دارد.

عوامل تشدید کننده سرطان کبد: مسمومیّت مزمن با الکل، غذاهای چرب، سرخ کرده، محرّک شیمیائی (مانند اسانس‌ها)، محرّک گیاهی (مانند فلفل، سُس فلفل)، فست فودها، غذاهای صنعتی.

پیشگیری از سرطان کبد: ۱ـ هر هشت ساعت یک لیوان آب سیب رسیدۀ شیرین طبیعی تازه بنوشید، ۲ـ سبزی‌جات خام مانند سبزی کاسنی، کاهو(بدون سُس)، تره، جعفری، ۳ـ خنک کننده‌های طبیعی مانند عرق طبیعی کاسنی، عرق طبیعی شاهتره، ۴ـ هر شش ساعت یک لیوان آب سرد عادی و یک لیوان آبجوش ولرم بنوشید، ۵ـ کلم بروکلی خام، ۶ـ زردآلوی رسیده یا برگه و کِشتۀ زردآلو (بدون تیزاب، که رنگ مات دارد و برّاق نیست).

درمان سرطان‌کبد:

۱ـ صبحانه: شیر تازۀ گاو کم چرب مخلوط با عسل زرشک میل کند، سپس صبح قبل از کار عسل زرشک (یا مخلوط زرشک بدون هسته با عسل طبیعی) میل شود.

۲ـ هر۸ ‌ساعت یک‌استکان از مخلوط مساوی عرقیّات ‌طبیعیِ‌ هشت‌گانه (عرق کاسنی+ عرق شاهتره+ عرق گزنه+ عرق پنیرک (عرق گُل ختمی‌خبّازی)+ عرق خارشتر+ عرق خارخسک+ عرق بومادران+ عرق کرفس)، میل شود.

۳ـ‌ مصرف جوشاندۀ شُکاعی (=خارزن‌بابا= رَأسُ الشّیخ).

۴ـ هر ۱۲ ساعت یک‌استکان عرق طبیعی بوقناق (=قَرَصعَنِه= شوکه ابراهیم) مصرف شود و پس از آن چند عدد خُرما بخورد؛ زیرا بوقناق کاهش دهندۀ قندخون است.

۵ـ نصف استکان جوشاندۀ تمام گیاه خارمریم قبل از غذا.

۶ـ آبلیمو تُرش تازه را با نصف وزنش شکر طبیعی نیشکر مخلوط کرده و روی شعلۀ ملایم گذاشته تا بجوشد و قوام آید.

۷ـ در شبانه‌روز خوردن پختۀ لوبیا روغنی (سویا) بمقدار یک نعلبکی. طرز تهیّه: چون لوبیا روغنی دو نوع سَمّ دارد بایستی در آب ۵۰ درجه به بالا به مدّت ۲۰ دقیقه بجوشد سپس آب آن دور ریخته شود و خود لوبیا روغنی مصرف شود.

۸ـ برگ گیاه مامیران (عروق الصّباغین) قبل از رویش گُل‌های آن (گرچه سمّی است)، مصرف شیرۀ برگ این گیاه زیر نظر متخصّص گیاهی، (ضدّ سرطان کبد، ضدّ سرطان معده، ضدّ سرطان پوست، ضدّ سرطان لَب).

۹ـ عَسَلبَند ضدّ سرطان کبد است.

۱۰ـ در درمان سرطان‌کبد در طبّ سنّتی گویند: برای درمان بیماری‌های پیش درآمد سرطان کبد (سوءُ القنیه) و درمان سرطان کبد، مصرف شیر شتر و بول شتر خوب است (مخصوصاً در فصل بهار و فصل تابستان).

 

* مصرف کدو مسمّی با پوستش، کنگر اُوتی (=اُشترخار= بادآورد)، سبزی شاهتره برای کمک به درمان سرطان کبد مفید است.

توجّه: آبِ زیاد نخورند، آب سرد تگری نخورند، بلکه آب سرد عادی را به مقدار لازم به صورت مکیدنی بخورند.

 

منبع:سایت طب المعصومین علیه السلام

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 109

رحیم-مدیر اصلی

2 thoughts on “درمان بعضی از انواع سرطان در طب سنتی

  1. درود پست مفیدی بود ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

بازگشت عمو فیتیله ای ها به تلویزیون در نوروز ۹۶

پ مارس 16 , 2017
سایت نودیها : «محمد مسلمی» کارگردان برنامه «گل اومد بهار اومد» گفت:‌ مدتی است به همراه عموهای فیتیله‌ای مشغول تولید برنامه‌ای نوروزی به نام «گل اومد بهار اومد» برای شبکه یک سیما هستیم و تا پایان نوروز ضبط ادامه دارد. وی ادامه داد: در این برنامه که کارناوال شادی است، […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...