اشتراک گذاری :
دکتر حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و مدرس طب اسلامی ایرانی  گفت: اسپند دارای خاصیت ضدباکتریایی است و از گذشته تاکنون برای ضدعفونی کردن هوا استفاده می‌شود. گرم و خشک است و در نتیجه برای درمان بیماری تیروئید یا گواتر مؤثر است.
وی درباره طریقه مصرف اسپند بیان کرد:  یک چهارم قاشق چای خوری اسپند را به مدت ۴۰ روز قورت دهید (جویده نشود) البته توجه به این نکته ضروری است که ابتدا اسپند را برای چند دقیقه در آب ریخته بعد آن را آبکشی کرده و این کار را ۷ بار انجام دهید تا سم آلکالوئید موجود در آن از بین برد.
وی اظهار داشت: اسپند در خیلی از بیماری‌های دیگر همانند روماتیسم، افتادگی رحم، پارکینسون، دردهای عضلانی، سکسکه‌های زیاد، سنگ صفرا، بیماری آسم و حتی برای ام اس مفید بوده همچنین ضد میکروب روده و کشنده انگل و تسکین دهنده‌ی درد است.
اکبری در پایان خاطرنشان کرد: اسپند تنظیم کننده ترشحات غده تیروئید است.
منبع : باشگاه خبرنگاران
برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

بازدیدها: 20

2 thoughts on “خوردن اسپند و خواص آن

  1. سلام چند دانه در یک اسپند که شبیه نخود است خورده شود یا نخود اسپند را قورت دهیم ضمنا گفته اند ۳ دانه هر روز تا یک قاشق غذا خوری در جای دیگر یک قاشق مربا خوری کدام صحیح است شما می گویید یک چهارم ق چ ؟ لطفا مرا از دیدگاه خود با خبر بفرمایید در پایان مصلح ان سکنجبین است دقیقا با چه فاصله زمانی و به چه مقدار سکنجبین بخوریم تشکر

  2. مرتضی - مدیر اصلی گفت:

    سلام مسعود جان ! این پست کپی از جای دیگست ما از این مطلب اطلاعی نداریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *