سلامت و درمان – بیماری و درمان
خوردنیهای مفید برای یبوست – این مطلب را در ادامه بخوانید.
غلامرضا کردافشاری : درباره با خوراکی و ادویههایی که باعث مصلحات می شود گفت: مصرف انجیر و بنفشه به صورت مکرر و طولانی مدت اثربخش است البته مصرف برخی چاشنیها ها مثل زرشک حتی میزان کم آن تأثیرگذار است و ضرری هم ندارد.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مصرف بالای برخی چاشنی های مصلح مثل زنجبیل باعث آسیب و اختلال در بدن میشود ولی مهلک و کشنده نیست.
وی تصریح کرد: پنیر تازه به همراه مغز گردو آویشن، عسل، نعنای خشک و سبزی های معطر برای رفع یبوست موثر است. مصرف خامه با عسل و شیر با عسل و گلاب نیز مفید است.
کردافشاری ادامه داد: مصرف هویج با ادویه های گرم، برنج به همراه نمک، زعفران، زیره سیاه و شوید نیز توصیه شده است.
این متخصص طب سنتی گفت: برای رفع یبوست مصرف گوشت گوساله به همراه گشنیز، سماق و مرزه و تخم مرغ به همراه ادویههای گرم و نمک می توان در برنامه قرار داد.
وی افزود: مصرف عسل به رنگ سرخ، شفاف، غلیظ و بدون موم مفید است همچنین عسل هر چه کهنه تر شود طبع آن گرم تر می شود به همین دلیل در درمان و پیشگیری از گرفتگی عروق، سنگ کلیه، کیسه صفرا و بیماری های مجاری ادراری مفید است.
کردافشاری گفت: خرما به دلیل داشتن ویتامین هایA,B,C, E و فسفر، آهن،کلسیم و قند خاصیت گرمایی دارد و به دلیل وجود منیزیم به ضعف عضلات کمک می کند و باعث افزایش تمرکز می شود.
وی افزود: زعفران نیز گیاهی گرم است و تقویت کننده اعصاب و حافظه بوده و مصرف آن به عنوان مصلح توصیه میشود.
منبع : فارس