خواص سکنجبین یا همان سرکه و انگبین+طرز تهیه سکنجبین خانگی
نودیها:سرک انگبین (سکنجبین) عبارت است از مخلوط سرکه با انگور سیب یا خانگی و عسل ( انگبین) بعنوان شربتی خوش طعم جایگزین نوشیدنی های صنعتی است و اگر در فصل گرما استفاده شود تاثیرات خوب آن بر سلامتی فوق العاده است.
دقت کنید سکنجبین هایی که در فروشگاه ها بفروش میرسد واجد شکر فراواناست و درواقع اصلا سکنجبین نیست و بیشتر بیماریزاست تا سلامت بخش.
پس سکنجبین را خودتان تهیه کنید یا از مراکزی که بطور طبیعی ( سرکه و عسل سالم) ساخته می شود تهیه نمایید.
خواص سکنجبین :
برای تسکین عطش، باز کردن انسداد عروق، رفع سر درد، گرم، برای تقویت معده و کبد مفید است.
اگر سرکه و عسل برابر باشد برای بیمارهای بلغمی، باز کردن انسداد عروق، تقویت کبد و معده و تب های مزمن نافع است ولی اگر از سرکه و شکر سرخ برابر استفاده شود، مزه آن ترش خواهد بود و نوشابه مایل به سردی است و برای رفع صفرا، تب، باز کردن انسداد عروق، رفع تشنگی، ناراحتی های طحال، کبد و معده مصرف می شود.
طرز تهیه سکنجبین سنتی
مواد لازم:
شکر 3 کیلو
نعناع 2 کیلو
سرکه 0.5 تا ۱ پیمانه
گلاب کمی
طرز تهیه:
ابتدا شکر را با آب به اندازه کافی می جوشانیم و صاف می کنیم. نعناع را پاک کرده و می شوییم. نعناع را ۳ تا ۴ دسته می کنیم و با نخ یا چوب می بندیم. سپس داخل شکر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سرکه و گلاب را اضافه کرده بگذارید کمی بجوشد. هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.
کانال جنبش ملی اصلاح سبک زندگی
Related Images:
بازدیدها: 31