سلامت و دارمان – میوه ها و گیاهان
برای مطالعه ی خواص گیاه یونجه به ادامه بروید
خواص یونجه
حاوی : ویتامین های a،b،c،d،e،k،مواد آهکی،آنزیم و مواد معدنی.
خواص : از نظر پروتئینی هم ارزش دانه ی سویاست وتقریبا شبیه پروتئین درجه یک گوشت است،کلسترول را کاهش،برای زخم های روده ای،بیماری های قندی،آرتوروز، کم خونی و اختلالات کبدی مفید است،جلوکیری از شب کوری،ضد خونریزی،معالجه نرمی استخوان و رشد اطفال،جذب کلسیم ر بالا میبرد،ازدیاد شهوت،چاق کننده،درمان جوش و کورک،آرام کردن سرفه،بذر(مقدار خوراک بذر آن 10 تا 20 گرم) آن مقوی تر از سایر اعضای آن است.شکم را جمع میکند،شیر را زیاد،مولد منی است،عادت ماهانه را باز بخصوص وقتی آن را در حمام یا بعد آن بخورند،استحکام دندانها و استخوانها به خصوص در کودکان در حال رشد مفید است.
نرم کننده ورم : کوبیده آن با عسل ، نرم کننده ورم میباشد.
قطع سریع خونریزی : اگر قسمتی از بدن خونریزی کرد ، روی آن یونجه یا بذر آن را بپاشید.