مایکروسافت نسخه ویندوز ۱۰ را در تاریخ ۲۹ جولای برابر با ۷ مرداد ماه منتشر کرد. ویندوز ۸، ویندوزی نبود که مخاطبان به آن علاقه مند باشند و دارای باگ هایی بود که کاربران را برای حذف ویندوز جدید و نصب ویندوزهای قبلی ترغیب می کرد. اما ویندوز ۱۰ دستخوش تغییرات گسترده ای شد که برخی از کارشناسان از این تغییرات با عنوان تغییرات انقلابی یاد می کنند.
اما اکنون سیلی از ایمیل های جعلی با عنوان «به روز رسانی ویندوز۱۰» به کاربران ارسال شده که آنها را دعوت به آپدیت ویندوز سیستم های خود می کند. مایکروسافت در رابطه با ارسال ایمیل های جعلی که از سوی هکرها به کاربران ارسال می شود، هشدار داده تا کاربران با استفاده از چنین ایمیل هایی اقدام به آپدیت ویندوزهای خود نکنند. کاربران با دقت در متن ایمیل های دریافتی می توانند به جعلی بودن آن پی ببرند.
هکرها با توجه به علاقه کاربران به نصب ویندوز ۱۰ اقدام به ارسال هرزنامه هایی با عنوان آپدیت و به روز رسانی ویندوز ۱۰ کرده اند که حاوی پیوست های مخربی بوده و کاربر با نصب به روز رسانی جعلی به هکرها اجازه می دهد تا علاوه بر کنترل رایانه به اطلاعات شخصی اش نیز دسترسی داشته باشند. این پیوست ransomware نام داشته که پس از نصب تمامی اطلاعات رایانه را قفل کرده و کاربران دیگر نمی توانند به اطلاعات رایانه خود دسترسی داشته و برای بازشدن قفل رایانه باید پول پرداخت کنند.
مایکروسافت در ادامه اعلام کرد، کاربران برای هر نوع به روز رسانی ویندوز باید مستقیم به مایکروسافت مراجعه کنند زیرا مایکروسافت هیچ گونه ایمیلی را برای ارتقاء ویندوزها ارسال نمی کند. مایکروسافت به کاربران هشدار داد تا از باز کردن هر گونه ایمیل ناشناس بپرهیزند.
منبع : جام نیوز به نقل از مهر