سایت نودیها : خبرگزاری تسنیم در روزهای پایانی هفته گذشته مصاحبه ای را منتشر کرد که در آن سیدامیر نیاکویی مدیر گروه علومسیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان درباره قبولی و معرفی حسین فریدون برادر رئیسجمهور به این گروه آموزشی در سال ۹۳، گفته بود: چنین چیزی صورت نگرفته است.
وی می گوید: مسئولیت گروه علومسیاسی و روابط بین الملل تا پایان مردادماه سال ۹۲ بر عهده دکتر سیمبر بود و پس از آن به من واگذار شد، اما نه در آن دوره و نه در زمان حضور بنده چنین فردی به گروه مبنی بر قبولی در مقطع دکتری دانشگاه گیلان معرفی نشده و اسم این فرد را اولین بار است که میشنوم.
مدیر گروه علومسیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان درپاسخ به این سوال که اگر فردی در آزمون کتبی دکترای دانشگاهی قبول شود و بعد با استناد به آن به دانشگاه دیگری معرفی شود، آیا نیاز به شرکت در مصاحبه گروه نیست؟ پاسخ داد: درباره این مسائل به نظر میرسد آئیننامهها مبهم است، گاهی اوقات میگویند رئیس دانشگاه می تواند معرفی کند، اما قاعدتا رویه این است که اگر کسی در دانشگاهی قبول شود باید آزمون و مصاحبه را طی کند.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: در مدت گذشته و چند سال اخیر چنین فردی به عنوان دانشجو به ما معرفی نشده است.
سازمان سنجش آموزش کشور روز ۲۹ تیرماه ۹۵ طی اطلاعیهای اعلام کرد که حسین فریدون در سال ۱۳۹۲ در کدرشته محل ۹۶۲۶ رشته روابط بین الملل دوره شبانه دانشگاه گیلان در بین چند برابر معرفیشدگان برای انجام مصاحبه با استفاده از سهمیه ایثارگران در رتبه ۲ (دو) حائز کسب حدنصاب سهمیه قرار گرفته و در این دانشگاه قبول شده، اما اکنون مدیر گروه علومسیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان این ادعای سازمان سنجش را تکذیب میکند.
از طرفی امروز نیز مصاحبه ای با رضا سیمبر استادتمام گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان و مدیر گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان در سال تحصیلی ۹۳ ــ ۹۲ درباره حضورش در جایگاه مدیرگروهی این رشته تحصیلی در دانشگاه گیلان منتشر شد که وی در این مصاحبه اظهار داشت: بنده از مؤسسان گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل در دانشگاه گیلان هستم و از زمان تأسیس این گروه تا پایان سال ۹۲ این مسئولیت را در دانشگاه داشتم.
وی در پاسخ به سؤالی درباره تحصیل حسین فریدون و قبولی وی در آزمون نیمهمتمرکز دکترای روابط بین الملل دانشگاه گیلان، گفت: تا زمانی که بنده مسئولیت گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان را داشتیم، پذیرش وی به گروه ابلاغ نشد، البته از معاون آموزشی وقت دانشگاه نیز این موضوع را سؤال کردم که “آیا در زمان شما چنین مسئلهای مطرح بوده؟” که گفت “هیچ نامهای درباره پذیرش حسین فریدون در آن زمان به ما ابلاغ نشد و ممکن است موضوع بعد از ما مطرح شده باشد”.
مدیر سابق گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان در پاسخ به این سؤال که مسئولان سازمان سنجش میگویند حسین فریدون در سال تحصیلی ۹۳ ــ ۹۲ در آزمون دکتری شرکت کرده و پس از قبولی در دانشگاه گیلان برای انتقال به پردیس دانشگاه شهید بهشتی تقاضایی را به سازمان سنجش فرستاده است، گفت: سال تحصیلی ۹۳ ــ ۹۲ از مهرماه ۹۲ تا خرداد ۹۳ را شامل میشود که تا خرداد ۹۳ تغییر و تحول در دانشگاه رخ داده و گروه جدید آمده بود، لذا تا زمانی که من بودم چیزی با این عنوان به مدیر گروه ابلاغ نشد.
استادتمام دانشگاه گیلان گفت: معاون آموزشی وقت که تا آذر یا دیماه ۹۲ معاون آموزشی بود گفت که “چیزی به من در این زمینه ابلاغ نشده است”.
سیمبر تصریح کرد: من از مدیر گروه بعد از خودم هم در این باره سؤال کردم که ایشان هم گفتند “نامهای در این زمینه به من ارسال نشده است”. ایشان بعد از من مسئولیت گروه را تاکنون بهعهده دارند.
در پی انتشار خبر “تحصیل توصیهای حسین فریدون در مقطع دکترای دانشگاه شهید بهشتی” ، سازمان سنجش با صدور اطلاعیهای اعلام کرده که وی (فریدون) در سال ۱۳۹۲ در آزمون دکترای نیمهمتمرکز در مجموعه علوم سیاسی شرکت و در مرحله تکمیل ظرفیت نسبت به انتخاب ۵ کدرشته محل اقدام کرده است. وی در کدرشته محل ۹۶۲۶ رشته روابط بین الملل دوره شبانه دانشگاه گیلان بین چند برابر معرفیشدگان برای انجام مصاحبه با استفاده از سهمیه ایثارگران در رتبه ۲ (دو) بهدلیل کسب حدنصاب سهمیه قرار میگیرد و دانشگاه گیلان در اعلام نتایج وی را غایب مصاحبه معرفی میکند.
این در حالی است که سیدامیر نیاکویی مدیر گروه علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان تأکید داشت که هم در دوران مدیر گروه سابق علوم سیاسی و روابط بین الملل دانشگاه گیلان و هم در دوران مسئولیت وی حسین فریدون به این گروه مبنی بر قبولی در مقطع دکترای دانشگاه گیلان معرفی نشده و اسم این فرد را اولین بار است که میشنود.
با توجه به موارد فوق به نظر میرسد مسئولان سازمان سنجش، دانشگاه گیلان و دانشگاه شهید بهشتی تلاش دارند تا موضوع تحصیل توصیهای حسین فریدون را به گردن هم بیندازند.
به نظر می رسد که حاشیه های بی پایان حسین فریدون (برادر رئیس جمهور محترم) تمامی ندارد و هر روز باید شاهد حاشیه ای جدید باشیم که در آن نامی از حسین فریدون به چشم می خورد. آیا دکتر روحانی همچنان می خواهد به حمایت از برادر خود ادامه دهد یا اینکه تصمیم دیگری خواهد گرفت!؟
جام نیوز