نودیها:آموزش درست کردن معجون شیر و انبه
شیر ۲ لیوان . شکر ۵ قاشق غذاخوری . یخ ۱ لیوان . انبه ۱ لیوان
طرز تهیه : شیر ، شکر و تکه های یخ را درون میکسر بریزید و کمی بزنید تا یخ ها خرد شوند سپس انبه خرد شده را به ان اضافه کنید.
برای سرو معجون را درون لیوان بریزید و داخل ان تکه های انبه بیندازید ، در صورت تمایل میتوانید برای طعم و غلظت بیشتر یک فنجان خامه نیز به این معجون اضافه کنید.
آموزش درست کردن معجون مخصوص
شیر سرد ۱ لیوان . بستنی ۳۰۰ گرم . گردو خرد شده ۱ قاشق
پودر نارگیل ۱ قاشق . کنجد بو داده ۱ قاشق . دارچین ۱/۴ قاشق . خامه ۲ قاشق
فندق آسیاب شده ۱ قاشق . خرما بدون پوست ۱۰۰ گرم . موز ۲ عدد . عسل ۱ قاشق
طرز تهیه : تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.
معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.
نکته ها : میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.
منبع: http://irancook.ir