اشتراک گذاری :
نودیها:آموزش درست کردن معجون شیر و انبه

شیر ۲ لیوان  .  شکر ۵ قاشق غذاخوری  .  یخ ۱ لیوان  .  انبه ۱ لیوان

 

طرز تهیه : شیر ، شکر و تکه های یخ را درون میکسر بریزید و کمی بزنید تا یخ ها خرد شوند سپس انبه خرد شده را به ان اضافه کنید.

برای سرو معجون را درون لیوان بریزید و داخل ان تکه های انبه بیندازید ، در صورت تمایل میتوانید برای طعم و غلظت بیشتر یک فنجان خامه نیز به این معجون اضافه کنید.

 

آموزش درست کردن معجون مخصوص

شیر سرد ۱ لیوان  .  بستنی ۳۰۰ گرم  .  گردو خرد شده ۱ قاشق

پودر نارگیل ۱ قاشق .  کنجد بو داده ۱ قاشق  .  دارچین ۱/۴ قاشق  .  خامه ۲ قاشق

فندق آسیاب شده ۱ قاشق  .  خرما بدون پوست ۱۰۰ گرم  .  موز ۲ عدد  .  عسل ۱ قاشق

 

طرز تهیه : تمام مواد را درون مخلوط کن ( میکسر ) بریزید و ان را روشن کنید ، انقدر مخلوط کنید تا مواد یکدست و غلیظ شده و حالت کش دار پیدا کنند.

معجون اماده شده را درون لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید ، میتوانید درون هر لیوان یک موز نصفه نیز قرار دهید تا معجون مخصوص تر و خوشمزه تری داشته باشید.

نکته ها : میتوانید از جایگزین های دیگری مانند بادام و پسته بجای کنجد و فندق استفاده کنید ، میزان غلظت مواد را با کم و زیاد کردن شیر یا بستنی میتوانید تغییر دهید ، بهتر است مواد سرد باشند تا معجون خوبی داشته باشید.

منبع: http://irancook.ir

 

 

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

بازدیدها: 13

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *