منو -منو +
🌍امروز: پنج شنبه, ۲۸ تیر , ۱۳۹۷ 🌍
لوگوی سایت بزرگ سرگرمی نودیها نسخه 1.5
لینکستان دانلود آهنگ "نفس" بمناسبت روز دختر دانلود کتاب رایگان مضرات و راههای ترک خودارضایی فیلم کامل مستند جن صوت کوتاه در مورد تعبیر خواب

ارتباط با ما – ما در شبکه های اجتماعی

---راههای ارتباط با ما :--- راه ارتباطی تلگرام ------ راه ارتباطی سروش ------ برای سفارش تبلیغات هم میتوانید به این آی دی ها مراجعه کنید. ----------------------------- ما در شبکه های اجتماعی ----------------------------- توئیتر: ----------------------------- یوتیوب:

صفحات نودی‌ها در شبکه‌های اجتماعی

 
RSS صفحه اصلی سایت صفحه توییتر
 

آخرین مداحی ها

۶ حبه سیر پخته بخورید ببینید چه اتفاقی در بدنتان می افتد

0

نودیها:سیر یک ماده غذایی پرمصرف، پرطرفدار و پرخاصیت است. این ماده غذایی به صورت انواع مختلف مصرف می شود و در تغییر طعم غذاها تأثیر ویژه ای دارد. سیر علاوه بر اینکه یک طعم دهنده فوق العاده است خواص درمانی باورنکردنی نیز دارد.

سیر خواص آنتی بیوتیکی و تصفیه کنندگی دارد و باعث دفع ضایعات بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری ها می شود. با وجود اینکه مصرف خام سیر طرفدار و خواص بیشتری نیز دارد اما مصرف روزانه ۶ عدد سیر پخته شده نیز تأثیر زیادی در سلامت بدن دارد. در این مطلب خواهیم گفت بعد از مصرف این میزان سیر پخته شده در فر چه اتفاقاتی در بدنتان رخ می دهد. لطفاً با ما همراه باشید.

سیر یک دنیا خاصیت دارد

محققان معتقد هستند که سیر یک مکمل طبیعی برای کاهش وزن است چون مانع از انباشتگی چربی ها شده و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. این ماده غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین ها و مواد معدنی است. بنابراین مصرف روزانه آن روشی طبیعی و خوب برای دور شدن از بیماری ها و مشکلات سلامتی است. اکثر خواص این ماده غذایی به سرعت تأثیر خود را برجای می گذارد بخصوص زمانی که آن را به صورت طبیعی و بدون افزودنی مصرف کنید. در ادامه با خواص روزانه ۶ عدد سیر پخته شده بیشتر آشنا می شوید.

۲۴ ساعت بعد از مصرف سیر چه اتفاقاتی در بدن می افتد؟

یک ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده

یک ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده، بدن آن را هضم کرده و مواد مغذی مفید آن مانند آلیسین، ویتامین های گروه B و مواد معدنی مانند منگنز را جذب می کند. علاوه بر این به کمک فیبرهای آن عملکرد روده ها نیز تحت تأثیر قرار می گیرد.

۲ تا ۴ ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده

آنتی اکسیدان های موجود در سیر شروع به حرکت به سمت خون کرده و به سلول‌های بدن می رسند. به این ترتیب از سلول‌ها در برابر اثرات آسیب رسان و مضر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. همچنین ترکیب فعال آن یعنی آلیسین به کاهش وجود سلول‌های بیمار و بدخیم کمک می کند.

۴ تا ۶ ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده

آلیسین سیر شروع به فعال کردن سوخت و ساز بدن و فرایندهای دفع مازاد مایعات و چربی ها می کند. قدرت ضدالتهابی بالای این ترکیب باعث کاهش ورم بافت ها شده و عملکرد کلیه ها را بهبود می دهد.

۶ تا ۷ ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده

خواص ضدباکتریایی سیر قدرت کافی را در اختیار دستگاه ایمنی بدن قرار می دهد تا با باکتری ها مقابله کرده و بدن را ایمن سازی کند.

بین ۶ تا ۱۰ ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده

ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات گوگردی موجود در سیر مانع از اکسایش سلول ها شده و اکسیژن رسانی را تحریک می کند. این کار باعث ممانعت از روند زودهنگام پیری و بروز علائم آن می شود.

۲۴ ساعت بعد از مصرف ۶ حبه سیر پخته شده

محققان معتقد هستند که سیر یک مکمل طبیعی برای کاهش وزن است چون مانع از انباشتگی چربی ها شده و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. این ماده غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین ها و مواد معدنی است. بنابراین مصرف روزانه آن روشی طبیعی و خوب برای دور شدن از بیماری ها و مشکلات سلامتی است

ترکیبات فعال سیر در بدن رخنه کرده و عملکردهای حفاظتی از دستگاه های حیاتی بدن شروع می شود:

* میزان کلسترول و تری گلیسیرید خون کاهش پیدا می کند

* رگ‌ها تمیز و پاکسازی شده و نرمی و خاصیت ارتجاعی آن‌ها بیشتر می شود

* فشارخون تنظیم و کنترل می شود

* واکنش های ایمنی بدن افزایش پیدا می کند

* روند دفع فلزات سنگین از بدن با سرعت بیشتری انجام می شود

* سلامت استخوان‌ها افزایش می یابد

* احساس خستگی کمتر می شود

* راندمان جسمی و روحی افزایش می یابد

* طول عمر سلول ها بیشتر می شود

* از تشکیل رگ‌های واریسی پیشگیری می شود

* سلامت مفاصل بهبود می یابد

* ریه ها پاکسازی و تمیز می شوند

* دفع انگل های روده تحریک می شود

* میزان قند خون کنترل می شود

* از بروز یبوست پیشگیری و با آن مقابله می شود

* خطر بروز عفونت در دستگاه ایمنی کاهش می یابد.

روش تهیه و مصرف سیر پخته شده در فر

با وجود اینکه برخی متخصصان تأکید زیادی در مصرف سیر خام برای دریافت ۱۰۰ درصدی خواص آن دارند، برخی دیگر نیز مصرف سیر پخته شده در فر را برای دریافت خواص آن توصیه می کنند. مزیت این شیوه این است که مصرف سیر راحت تر شده و سم زدایی از بدن با سهولت بیشتری انجام می گیرد.

برای این کار به ۶ حبه سیر نیاز دارید. کافی است سیر را تمیز کنید و اجازه دهید بیست دقیقه استراحت کنند. سپس آن‌ها را در فر قرار دهید تا نرم شوند. در نهایت آن‌ها را از فر درآورده و اجازه دهید تا خنک شوند و میل کنید.

زمانی که این ۶ حبه سیر را میل می کنید لازم است که در ۲۴ ساعت آینده به میزان حداقل ۲ لیتر آب بنوشید و از مواد غذایی زودهضم مانند سبزیجات بیشتر استفاده کنید. بهتر است این کار را آخر هفته ها و در روزهایی که از خانه خارج نمی شوید انجام دهید. چون دهانتان بوی سیر می گیرد. بدانید که مصرف سیر یکی از بهترین شیوه ها برای دریافت سریع خواص یک ماده غذایی ایده آل است. توصیه می کنیم هر ماه حداقل یک مرتبه این ۶ حبه سیر را آماده کرده و میل کنید.

تبیان

اشتراک گذاری :
برچسب ها :

  • آخرین بروزرسانی های نودیها

  • آخرین عکسهای شبکه های اجتماعی

  • آخرین آهنگ ها

  • سلامت و زیبایی

    «خستگی گرمایی» بدترین نوع گرمازدگی «خستگی گرمایی» بدترین نوع گرمازدگی مصرف این سبزی درمان ۹۹ درد است مصرف این سبزی درمان ۹۹ درد است ۱۴ مواد غذایی که باعث مسمومیت می‌شوند ۱۴ مواد غذایی که باعث مسمومیت می‌شوند روزانه چند لیوان آب بنوشیم؟ روزانه چند لیوان آب بنوشیم؟ چربی سوزهای پرکلسیم را بشناسید چربی سوزهای پرکلسیم را بشناسید در روزهای گرم و مقابله با گرما زدگی در روزهای گرم و مقابله با گرما زدگی ۶راهکار طب ایرانی ــ اسلامی برای جلوگیری از ضعف “نیروی جنسی” ۶راهکار طب ایرانی ــ اسلامی برای جلوگیری از ضعف “نیروی جنسی” شربتی ترش و شیرین برای لاغری افراد شربتی ترش و شیرین برای لاغری افراد صبح ناشتا بدنتان را اینگونه شگفت زده کنید صبح ناشتا بدنتان را اینگونه شگفت زده کنید از تهیه و صرف غذا در این ظروف پرهیز شود از تهیه و صرف غذا در این ظروف پرهیز شود چند ترفندهاى  آسان براى در امان ماندن از سکته قلبى چند ترفندهاى آسان براى در امان ماندن از سکته قلبى چه موادی بیشتر از شیر کلسیم دارند چه موادی بیشتر از شیر کلسیم دارند ده نکته برای افزایش باروری مردان ده نکته برای افزایش باروری مردان ۱۰ نکته که باید در مورد ریزش مو بدانید ۱۰ نکته که باید در مورد ریزش مو بدانید با خوردن عدس به دیابت مبتلا نشوید! با خوردن عدس به دیابت مبتلا نشوید! ۱۳ درمان خانگی جوش صورت ۱۳ درمان خانگی جوش صورت منوی غذایتان را بعد از ماه رمضان اینگونه تنظیم کنید منوی غذایتان را بعد از ماه رمضان اینگونه تنظیم کنید کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید غذا خوردن پشت میز شما را «چاق» می‌کند غذا خوردن پشت میز شما را «چاق» می‌کند نکته‌ای که درباره آب‌ های بسته‌ بندی نمی‌دانید نکته‌ای که درباره آب‌ های بسته‌ بندی نمی‌دانید
  • تبلیغات در نودیها
  • تبلیغات در نودیها
  • بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است گروه سایتهای اسلام مووی - نودیها 1386 - 1397