منو -منو +
🌍امروز: جمعه, ۲۹ تیر , ۱۳۹۷ 🌍
لوگوی سایت بزرگ سرگرمی نودیها نسخه 1.5
لینکستان دانلود آهنگ "نفس" بمناسبت روز دختر دانلود کتاب رایگان مضرات و راههای ترک خودارضایی فیلم کامل مستند جن صوت کوتاه در مورد تعبیر خواب

ارتباط با ما – ما در شبکه های اجتماعی

---راههای ارتباط با ما :--- راه ارتباطی تلگرام ------ راه ارتباطی سروش ------ برای سفارش تبلیغات هم میتوانید به این آی دی ها مراجعه کنید. ----------------------------- ما در شبکه های اجتماعی ----------------------------- توئیتر: ----------------------------- یوتیوب:

صفحات نودی‌ها در شبکه‌های اجتماعی

 
RSS صفحه اصلی سایت صفحه توییتر
 

آخرین مداحی ها

کدامیک از آبمیوه‌ های کارخانه طبیعی است؟

0

نودیها:داخل مغازه با انواع مختلفی از آبمیوه‌هایی که روی بسته‌بندی آن عبارات پالپ دار، فاقد افزودنی، صد در صد طبیعی، نکتار و… درج شده بود، مواجه شد. نمی‌دانست کدام آبمیوه سالم‌تر است.

با یکی از همکارانش که دانش آموخته رشته صنایع غذایی بود تماس گرفت و در زمینه انواع آبمیوه‌ها سوالاتی پرسید. برای این که شما نیز به پاسخ این پرسش‌ها دست یابید، نوشتار ذیل را بخوانید.

گول این عبارت را نخورید : متاسفانه این روزها روی پاکت آبمیوه‌هایی که از آب و شکر و اسانس تهیه شده‌اند عبارت صد درصد طبیعی نوشته می‌شود و دیگر نمی‌توان به این الفاظ اعتماد کرد. آبمیوه‌های صد در صد طبیعی از رقیق شدن کنسانتره میوه (آبمیوه تغلیظ شده) با آب تهیه می‌شوند که البته طی فرآیند تولید برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و رنگ‌های خوراکی به آن افزوده و از صمغ و پکتینی که از خود میوه‌ها می‌گیرند برای قوام دادن به محصول نهایی استفاده می‌شود. برای این که متوجه شوید آب میوه صد درصد طبیعی است یا خیر به درصد آبمیوه و سایر ترکیبات به کار رفته مندرج روی بسته بندی محصول دقت کنید.

آبمیوه‌ های بدون افزودنی کدامند؟: وقتی عبارت بدون افزودنی را روی پاکت آبمیوه مشاهده کردید می‌توانید تا حدودی به آن اعتماد کنید. این آبمیوه‌ها بدون افزودنی‌هایی همچون شکر، اسانس، اسید و غیره تهیه شده و حاوی بیشترین میزان (۹۰-۸۰ درصد) آب میوه بوده و انواع تولید شده در کارخانه‌های معتبر در اولویت انتخاب قرار دارند.

نکتار چیست؟: افرادی که علاقه زیادی به مصرف نکتارها دارند و بر این باورند که این نوع آبمیوه سالم‌ترین و حاوی بیشترین درصد آب میوه است بدانند که نکتار حاوی ۳۰ تا ۵۰ درصد آبمیوه طبیعی یا کنسانتره میوه بوده و بقیه حجم آن را آب، شکر و سایر افزودنی‌های مجاز تشکیل می‌دهد و نباید با آبمیوه‌های طبیعی کارخانه اشتباه گرفته شود. پودر آبمیوه‌ها نیز یا خصوصیات نکتار آبمیوه را دارند یا همچون نوشابه میوه‌ای کاملا سنتزی (مصنوعی) هستند.

ماجرای آبمیوه بدون گاز: این نوشیدنی رقیق ترین آبمیوه‌ای است که اغلب تولیدکنندگان غیر متعهد روی بسته بندی آن عبارت صد درصد طبیعی درج می‌کنند. این نوشیدنی حاوی ۷ تا ۲۰ درصد اسانس یا کنسانتره میوه بوده و همچون نوشابه‌ها بیشترین میزان شکر، اسید خوراکی، مواد طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده و مواد نگه دارنده را دارد و به هیچ عنوان ارزش غذایی ندارد.

آبمیوه‌های پالپ دار: پالپ یا پوره به قسمت‌های گوشتی میوه گفته می‌شود و انواعی از آبمیوه‌ها که لفظ پالپ دار روی آن نوشته شده حاوی تکه یا خرده‌های ریز یا درشت میوه در شربتی متشکل از آب و شکر و اسانس است. این نوع آبمیوه‌ها گرچه درصدی فیبر دارند اما ارزش غذایی بالایی ندارند و حاوی قند بالایی هستند.

آبمیوه کدر یا شفاف؟: آبمیوه‌های کدر همان آبمیوه‌های طبیعی‌اند که درصد بیشتر آن را گوشت میوه تشکیل می‌دهد البته برخی تولیدکنندگان آبمیوه‌هایی را که از ترکیب شکر، آب و اسانس تهیه می‌شود با مواد پکتینی که حالت ژلاتینی دارد ابری و کدر می‌کنند تا به آبمیوه‌های طبیعی شبیه شوند. جالب‌تر این که آبمیوه‌های شفاف هم می‌توانند نوعی آبمیوه طبیعی به شمار روند‌. تولیدکنندگان با افزودن آنزیم‌های تجزیه‌کننده، فیبر میوه را ته‌نشین و در آخر آن را صاف و شفاف می‌کنند. در نتیجه شفاف یا کدر بودن آبمیوه ملاک درستی برای تشخیص آبمیوه طبیعی نیست.

جام جم

اشتراک گذاری :
برچسب ها :

  1. ناشناس گفت:

    سلام ممنون از مقاله بسیار خوبتون در کل بخایم حساب کنیک آبمیوه ها کلا طبیعی نیستند و گاه افزودنی نداشته باشن زود فاسد میشن درسته؟

    0

  2. حمید گفت:

    آب چاقی من ناشناس بود اسمم؟

    0

  • آخرین بروزرسانی های نودیها

  • آخرین عکسهای شبکه های اجتماعی

  • آخرین آهنگ ها

  • سلامت و زیبایی

    «خستگی گرمایی» بدترین نوع گرمازدگی «خستگی گرمایی» بدترین نوع گرمازدگی مصرف این سبزی درمان ۹۹ درد است مصرف این سبزی درمان ۹۹ درد است ۱۴ مواد غذایی که باعث مسمومیت می‌شوند ۱۴ مواد غذایی که باعث مسمومیت می‌شوند روزانه چند لیوان آب بنوشیم؟ روزانه چند لیوان آب بنوشیم؟ چربی سوزهای پرکلسیم را بشناسید چربی سوزهای پرکلسیم را بشناسید در روزهای گرم و مقابله با گرما زدگی در روزهای گرم و مقابله با گرما زدگی ۶راهکار طب ایرانی ــ اسلامی برای جلوگیری از ضعف “نیروی جنسی” ۶راهکار طب ایرانی ــ اسلامی برای جلوگیری از ضعف “نیروی جنسی” شربتی ترش و شیرین برای لاغری افراد شربتی ترش و شیرین برای لاغری افراد صبح ناشتا بدنتان را اینگونه شگفت زده کنید صبح ناشتا بدنتان را اینگونه شگفت زده کنید از تهیه و صرف غذا در این ظروف پرهیز شود از تهیه و صرف غذا در این ظروف پرهیز شود چند ترفندهاى  آسان براى در امان ماندن از سکته قلبى چند ترفندهاى آسان براى در امان ماندن از سکته قلبى چه موادی بیشتر از شیر کلسیم دارند چه موادی بیشتر از شیر کلسیم دارند ده نکته برای افزایش باروری مردان ده نکته برای افزایش باروری مردان ۱۰ نکته که باید در مورد ریزش مو بدانید ۱۰ نکته که باید در مورد ریزش مو بدانید با خوردن عدس به دیابت مبتلا نشوید! با خوردن عدس به دیابت مبتلا نشوید! ۱۳ درمان خانگی جوش صورت ۱۳ درمان خانگی جوش صورت منوی غذایتان را بعد از ماه رمضان اینگونه تنظیم کنید منوی غذایتان را بعد از ماه رمضان اینگونه تنظیم کنید کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید کم خونی را با خورشتی خوشمزه ریشه‌کن کنید غذا خوردن پشت میز شما را «چاق» می‌کند غذا خوردن پشت میز شما را «چاق» می‌کند نکته‌ای که درباره آب‌ های بسته‌ بندی نمی‌دانید نکته‌ای که درباره آب‌ های بسته‌ بندی نمی‌دانید
  • تبلیغات در نودیها
  • تبلیغات در نودیها
  • بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است گروه سایتهای اسلام مووی - نودیها 1386 - 1397