MENUMENU
🌍امروز: دوشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۳۹۷ 🌍
لوگوی سایت بزرگ سرگرمی نودیها نسخه 1.4
down with zionist
لینکستان #ماه_مبارک_رمضان #صفحه_ویژه_ماه_مبارک_رمضان #دعای_سحر_موسوی_قهار #تواشیح_معروف_افطار #سریال_های_ماه_مبارک_رمضان #همه_چیز_درباره_خوردن_افطاری_سحری #دانلود_آهنگ_خوشبخت_محض_عشق_همسری

ارتباط با ما

صفحات نودی‌ها در شبکه‌های اجتماعی

 
RSS صفحه اصلی سایت صفحه توییتر
 

آخرین مداحی ها

کدامیک از آبمیوه‌ های کارخانه طبیعی است؟

0

نودیها:داخل مغازه با انواع مختلفی از آبمیوه‌هایی که روی بسته‌بندی آن عبارات پالپ دار، فاقد افزودنی، صد در صد طبیعی، نکتار و… درج شده بود، مواجه شد. نمی‌دانست کدام آبمیوه سالم‌تر است.

با یکی از همکارانش که دانش آموخته رشته صنایع غذایی بود تماس گرفت و در زمینه انواع آبمیوه‌ها سوالاتی پرسید. برای این که شما نیز به پاسخ این پرسش‌ها دست یابید، نوشتار ذیل را بخوانید.

گول این عبارت را نخورید : متاسفانه این روزها روی پاکت آبمیوه‌هایی که از آب و شکر و اسانس تهیه شده‌اند عبارت صد درصد طبیعی نوشته می‌شود و دیگر نمی‌توان به این الفاظ اعتماد کرد. آبمیوه‌های صد در صد طبیعی از رقیق شدن کنسانتره میوه (آبمیوه تغلیظ شده) با آب تهیه می‌شوند که البته طی فرآیند تولید برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و رنگ‌های خوراکی به آن افزوده و از صمغ و پکتینی که از خود میوه‌ها می‌گیرند برای قوام دادن به محصول نهایی استفاده می‌شود. برای این که متوجه شوید آب میوه صد درصد طبیعی است یا خیر به درصد آبمیوه و سایر ترکیبات به کار رفته مندرج روی بسته بندی محصول دقت کنید.

آبمیوه‌ های بدون افزودنی کدامند؟: وقتی عبارت بدون افزودنی را روی پاکت آبمیوه مشاهده کردید می‌توانید تا حدودی به آن اعتماد کنید. این آبمیوه‌ها بدون افزودنی‌هایی همچون شکر، اسانس، اسید و غیره تهیه شده و حاوی بیشترین میزان (۹۰-۸۰ درصد) آب میوه بوده و انواع تولید شده در کارخانه‌های معتبر در اولویت انتخاب قرار دارند.

نکتار چیست؟: افرادی که علاقه زیادی به مصرف نکتارها دارند و بر این باورند که این نوع آبمیوه سالم‌ترین و حاوی بیشترین درصد آب میوه است بدانند که نکتار حاوی ۳۰ تا ۵۰ درصد آبمیوه طبیعی یا کنسانتره میوه بوده و بقیه حجم آن را آب، شکر و سایر افزودنی‌های مجاز تشکیل می‌دهد و نباید با آبمیوه‌های طبیعی کارخانه اشتباه گرفته شود. پودر آبمیوه‌ها نیز یا خصوصیات نکتار آبمیوه را دارند یا همچون نوشابه میوه‌ای کاملا سنتزی (مصنوعی) هستند.

ماجرای آبمیوه بدون گاز: این نوشیدنی رقیق ترین آبمیوه‌ای است که اغلب تولیدکنندگان غیر متعهد روی بسته بندی آن عبارت صد درصد طبیعی درج می‌کنند. این نوشیدنی حاوی ۷ تا ۲۰ درصد اسانس یا کنسانتره میوه بوده و همچون نوشابه‌ها بیشترین میزان شکر، اسید خوراکی، مواد طعم‌دهنده و رنگ‌دهنده و مواد نگه دارنده را دارد و به هیچ عنوان ارزش غذایی ندارد.

آبمیوه‌های پالپ دار: پالپ یا پوره به قسمت‌های گوشتی میوه گفته می‌شود و انواعی از آبمیوه‌ها که لفظ پالپ دار روی آن نوشته شده حاوی تکه یا خرده‌های ریز یا درشت میوه در شربتی متشکل از آب و شکر و اسانس است. این نوع آبمیوه‌ها گرچه درصدی فیبر دارند اما ارزش غذایی بالایی ندارند و حاوی قند بالایی هستند.

آبمیوه کدر یا شفاف؟: آبمیوه‌های کدر همان آبمیوه‌های طبیعی‌اند که درصد بیشتر آن را گوشت میوه تشکیل می‌دهد البته برخی تولیدکنندگان آبمیوه‌هایی را که از ترکیب شکر، آب و اسانس تهیه می‌شود با مواد پکتینی که حالت ژلاتینی دارد ابری و کدر می‌کنند تا به آبمیوه‌های طبیعی شبیه شوند. جالب‌تر این که آبمیوه‌های شفاف هم می‌توانند نوعی آبمیوه طبیعی به شمار روند‌. تولیدکنندگان با افزودن آنزیم‌های تجزیه‌کننده، فیبر میوه را ته‌نشین و در آخر آن را صاف و شفاف می‌کنند. در نتیجه شفاف یا کدر بودن آبمیوه ملاک درستی برای تشخیص آبمیوه طبیعی نیست.

جام جم

اشتراک گذاری :
برچسب ها :

۲ دیدگاه

  1. ناشناس گفت:

    سلام ممنون از مقاله بسیار خوبتون در کل بخایم حساب کنیک آبمیوه ها کلا طبیعی نیستند و گاه افزودنی نداشته باشن زود فاسد میشن درسته؟

    0

  • آخرین بروزرسانی های نودیها

  • آخرین عکسهای شبکه های اجتماعی

  • آخرین آهنگ ها

  • سلامت و زیبایی

    دلیل پرش پلک چیست؟ دلیل پرش پلک چیست؟ علت ایجاد سکسکه و راه‌های درمان آن علت ایجاد سکسکه و راه‌های درمان آن ۵ مرحله برای بهتر خوابیدن ۵ مرحله برای بهتر خوابیدن با این خوراکی‌ها بدنتان را سم زدایی کنید با این خوراکی‌ها بدنتان را سم زدایی کنید ۱۰ نکته آزمایش خون که پزشکان به شما نخواهد گفت ۱۰ نکته آزمایش خون که پزشکان به شما نخواهد گفت چه ساعتی از روز برای ورزش و لاغر شدن مناسب است؟ چه ساعتی از روز برای ورزش و لاغر شدن مناسب است؟ چگونه به کمک طب‌سنتی با شوره سر مقابله کنیم؟ چگونه به کمک طب‌سنتی با شوره سر مقابله کنیم؟ اما و اگرهای حمام کردن از منظر طب سنتی اما و اگرهای حمام کردن از منظر طب سنتی “پسته” موجب تقویت حافظه می‌شود “پسته” موجب تقویت حافظه می‌شود نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند نوشیدنی‌های خطرناکی که هرگز نباید با غذا مصرف شوند هرآنچه باید درخصوص عصب‌کشی دندان‌ها بدانید هرآنچه باید درخصوص عصب‌کشی دندان‌ها بدانید ۷ ترفند ساده برای درمان حساسیت دندانی ۷ ترفند ساده برای درمان حساسیت دندانی خورشت قورمه سبزی، سلاحی قوی برای مبارزه با کم خونی خورشت قورمه سبزی، سلاحی قوی برای مبارزه با کم خونی نوشیدن آب باران/”نیسان” آب شفا بخشی که فقط یک ماه وقت دارید آن را بنوشید! نوشیدن آب باران/”نیسان” آب شفا بخشی که فقط یک ماه وقت دارید آن را بنوشید! فواید شگفت انگیز قرار دادن پا در آب داغ فواید شگفت انگیز قرار دادن پا در آب داغ هشدار؛ شب‌زنده‌دارها بخوانند هشدار؛ شب‌زنده‌دارها بخوانند آنچه در مورد آلرژی‌های چشمی باید بدانید آنچه در مورد آلرژی‌های چشمی باید بدانید چگونه غذا بخوریم تا لاغر بمانیم؟ چگونه غذا بخوریم تا لاغر بمانیم؟ تا چه وقت بعد ترک خود ارضایی ادم تو خواب ارضا میشه؟ تا چه وقت بعد ترک خود ارضایی ادم تو خواب ارضا میشه؟ مصرف “چای” این ۷ عارضه و بیماری را به‌همراه دارد مصرف “چای” این ۷ عارضه و بیماری را به‌همراه دارد
  • تبلیغات در نودیها
  • تبلیغات در نودیها
  • بازنشر مطالب با ذکر منبع بلامانع است گروه سایتهای اسلام مووی - نودیها 1386 - 1396