چند توصیه‌ تغذیه‌ای برای ماه رمضان

اشتراک گذاری :

یک متخصص تغذیه معتقد است که در ماه رمضان نیاز به غذا در افراد کمتر می‌شود.

دکتر محمد صفریان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: گرسنگی در طول روزه‌داری دلیل مناسبی برای خوردن غذای بیشتر در وعده افطار نیست.

وی با تاکید بر تغذیه سالم در ماه رمضان، عنوان کرد: بیشتر مردم در ماه رمضان افزایش وزن پیدا می‌کنند؛ در صورتی که باید کاهش وزن را شاهد باشیم. یکی از دلایل این افزایش وزن، میزان مصرف بیشتر موادغذایی به خصوص غذاهای چرب است.

صفریان افزود: در فصل تابستان به خصوص در ماه رمضان نیاز به مایعات در همه افراد چه روزه‌دار باشند و چه روزه‌ نگیرند، افزایش می‌یابد؛ توصیه می‌شود در این ماه افراد از میوه‌هایی مانند هندوانه که حجم آب بیشتری دارند، استفاده کنند تا جبران مایعات از دست رفته در طول روز باشد.

یک متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: کسانی که از رژیم خاصی پیروی می‌کنند در طول ماه مبارک رمضان نیز رژیم آنان با وضعیت روزه‌داری تنظیم می‌شود و وعده‌های غذایی آنان در سحر و افطار گنجانده می‌شود.

وی اظهار کرد: غذاهای چرب و شیرین در این ایام نباید استفاده شود. همچنین افراد خانواده باید مراقب تغذیه سالمندان یا کودکانی که روزه نمی‌گیرند نیز باشند تا دچار مشکلات تغذیه‌ای نشوند.

 

برای امتیاز دادن به این مطلب اینجا کلیک کن
[کل آراء: 0 میانگین: 0]

Related Images:

Visits: 5

محمد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Next Post

اطلاعاتی درباره زردی در نوزادان

پ ژوئن 18 , 2015
یکی از مهم‌ترین نگرانی خانم‌های باردار بویژه در ماه‌های آخر این است که نوزادشان به زردی مبتلا شود. شما چقدر با این بیماری آشنا هستید؟ آیا زردی، سلامت نوزاد را تهدید می‌کند؟ چه عواملی در بروز آن موثر است و چه روش‌های درمانی برای آن وجود دارد؟ زردی یکی از […]

شاید این مطالب را دوست داشته باشی

نودیها

مجله سرگرمی نودیها

ما سعی کردیم با دیگر مجله های موجود در اینترنت کمی متفاوت باشیم اینجا اگر جستجو کنید مطالب متنوع بسیاری خواهید یافت. بیش از 16000 مطلب ...