Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
اشتراک گذاری :
سایت نودیها : اخیراً نودل حاضری به یکی از مواد غذایی بسیار پرطرفدار در کشورهای مختلف در سرتاسر جهان تبدیل شده است. علت محبویت آن این است که در مدت زمانی بسیار کوتاه حاضر می‌شود و علاوه بر این با وجود قیمت ناچیزی که دارد، بسیار لذیذ و خوش‌مزه است. اما ممکن است ارزان قیمت بودن آن بی‌دلیل نباشد.
اگر شما نیز از طرفداران نودل آماده هستید، باید به شما بگوییم که مصرف آن سلامتی‌تان را به خطر می‌اندازد زیرا این ماده دارای ارزش غذایی و مواد مغذی نیست.
مطالعه‌ای جدید نشان داده است که مصرف نودل‌های آماده خطر ابتلا به حمله قلبی، اختلالات قلبی عروقی، فشار خون، دیابت، سرطان، کلسترول و چاقی را به شدت افزایش می‌دهد.
نودل آماده سرشار از مواد مضری همچون سدیم، چربی‌های اشباع، مواد نگهدانده، مواد سمی، مونوسدیم گلوتامات، طعم‌دهنده‌های مضر و آرد تصفیه‌شده است. علاوه بر این هضم آن برای دستگاه گوارش بسیار دشوار است و می‌تواند سبب سوء هاضمه، سوزش سر دل، اسهال، آسم، آسیب به دستگاه تولید مثل و مشکلات گوارشی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.